Aparatul care prezice bolile

1 2 jpg jpeg

Detectează boli, dar le şi tratează

Orice organ al corpului emite un câmp energetic care poate fi detectat, dar şi influenţat. Aparatul de biorezonanţă SCIO, disponibil şi în România, detectează dezechilibrele energetice ale organismului, care reflectă, de obicei, existenţa unei afecţiuni sau probabilitatea apariţiei unei boli. Biorezonanţa, printre altele, poate da indicii asupra stării de funcţionare a întregului organism, a stării organelor interne şi a glandelor endocrine.

Aparatul poate ajuta şi la restabilirea echilibrului, ceea ce duce la însănătoşire, dacă boala s-a instalat deja, sau la prevenire, în cazul în care a fost descoperită o anumită predispoziţie. Sunt situaţii în care, după consultaţia cu dispozitivul de biorezonanţă, se impune efectuarea unor analize medicale specifice pentru bolile pe care acesta le-a detectat.

Acurateţea măsurătorilor depinde de calitatea echipamentului şi de experienţa medicului. De aceea, alege o clinică recunoscută, la care lucrează personal cu pregătire medicală.

Indicat şi în depresii

Cu ajutorul aparatului SCIO se pot trata mai multe afecţiuni, prin metode de reechilibrare energetică. Există tratamente pentru refacere (psihică şi fizică), detoxifiere, relaxare şi echilibrare la nivelul sistemului nervos.

Cele mai frecvente afecţiuni pentru care pacienţii apelează la acest tratament sunt: litiaza biliară, chisturile ovariene, anexita, nodulii mamari, mastita, anorexia, bulimia şi obezitatea.

Românii mai apelează la biorezonanţă şi pentru gastrită, ulcer, probleme hepatice, afecţiuni cardiace, migrene, depresie, stres, fobii, miopie, astigmatism, strabism, alergii, alcoolism şi chiar dependenţă de ţigări. S-au obţinut rezultate bune şi în tratamentele de întinerire a pielii şi ale altor ţesuturi.

Câte şedinţe sunt necesare?

Numărul de şedinţe variază de la un pacient la altul. Astfel, o afecţiune cronică, veche de ani buni, va necesita un număr mai mare de şedinţe de terapie.

Pentru fiecare pacient, se recomandă un tratament individualizat, care poate include terapie cu biorezonanţă, remedii naturale (suplimente alimentare, ceaiuri) şi recomandări pentru schimbarea stilului de viaţă. La unele clinici se oferă şi şedinţe de psihoterapie.

Ce spune medicina clasică

Medicul de familie Elena Surugiu cosideră că biorezonanţa este un sistem de investigare care oferă date asupra stării generale a întregului organism.

Pe baza acestora, medicul cu experienţă în acest tip de investigare poate recomanda schimbările necesare în stilul de viaţă, precum şi remedii pentru păstrarea sănătăţii.

Totuşi, Elena Surugiu nu recomandă în mod expres această analiză, având în vedere costurile diagnosticului şi, în mod special, al tratamentului, alături de faptul că această metodă nu a trecut încă „proba timpului”.

Ce poate diagnostica

-starea generală de sănătate a organismului; -nivelul enzimelor, al vitaminelor, al mineralelor, al aminoacizilor esenţiali, al acizilor graşi nesaturaţi; -starea de stres fizic şi psihic;

-starea sistemului imunitar;

-starea şi afecţiunile organelor interne;

-predispoziţia la diverse boli (inclusiv alergii);

-starea psihică a pacientului;

-dependenţele de tutun, de alcool, de droguri şi de medicamente.

Contraindicaţii

Diagnosticarea cu SCIO este contraindicată pacienţilor care au suferit operaţii recente, precum şi celor care au stimulator cardiac sau tije metalice.