Aparatul care prezice bolile

1 2 jpg jpeg

Detecteaz─â boli, dar le ┼či trateaz─â

Orice organ al corpului emite un c├ómp energetic care poate fi detectat, dar ┼či influen┼úat. Aparatul de biorezonan┼ú─â SCIO, disponibil ┼či ├«n Rom├ónia, detecteaz─â dezechilibrele energetice ale organismului, care reflect─â, de obicei, existen┼úa unei afec┼úiuni sau probabilitatea apari┼úiei unei boli. Biorezonan┼úa, printre altele, poate da indicii asupra st─ârii de func┼úionare a ├«ntregului organism, a st─ârii organelor interne ┼či a glandelor endocrine.

Aparatul poate ajuta ┼či la restabilirea echilibrului, ceea ce duce la ├«ns─ân─âto┼čire, dac─â boala s-a instalat deja, sau la prevenire, ├«n cazul ├«n care a fost descoperit─â o anumit─â predispozi┼úie. Sunt situa┼úii ├«n care, dup─â consulta┼úia cu dispozitivul de biorezonan┼ú─â, se impune efectuarea unor analize medicale specifice pentru bolile pe care acesta le-a detectat.

Acurate┼úea m─âsur─âtorilor depinde de calitatea echipamentului ┼či de experien┼úa medicului. De aceea, alege o clinic─â recunoscut─â, la care lucreaz─â personal cu preg─âtire medical─â.

Indicat ┼či ├«n depresii

Cu ajutorul aparatului SCIO se pot trata mai multe afec┼úiuni, prin metode de reechilibrare energetic─â. Exist─â tratamente pentru refacere (psihic─â ┼či fizic─â), detoxifiere, relaxare ┼či echilibrare la nivelul sistemului nervos.

Cele mai frecvente afec┼úiuni pentru care pacien┼úii apeleaz─â la acest tratament sunt: litiaza biliar─â, chisturile ovariene, anexita, nodulii mamari, mastita, anorexia, bulimia ┼či obezitatea.

Rom├ónii mai apeleaz─â la biorezonan┼ú─â ┼či pentru gastrit─â, ulcer, probleme hepatice, afec┼úiuni cardiace, migrene, depresie, stres, fobii, miopie, astigmatism, strabism, alergii, alcoolism ┼či chiar dependen┼ú─â de ┼úig─âri. S-au ob┼úinut rezultate bune ┼či ├«n tratamentele de ├«ntinerire a pielii ┼či ale altor ┼úesuturi.

C├óte ┼čedin┼úe sunt necesare?

Num─ârul de ┼čedin┼úe variaz─â de la un pacient la altul. Astfel, o afec┼úiune cronic─â, veche de ani buni, va necesita un num─âr mai mare de ┼čedin┼úe de terapie.

Pentru fiecare pacient, se recomand─â un tratament individualizat, care poate include terapie cu biorezonan┼ú─â, remedii naturale (suplimente alimentare, ceaiuri) ┼či recomand─âri pentru schimbarea stilului de via┼ú─â. La unele clinici se ofer─â ┼či ┼čedin┼úe de psihoterapie.

Ce spune medicina clasic─â

Medicul de familie Elena Surugiu cosideră că biorezonanţa este un sistem de investigare care oferă date asupra stării generale a întregului organism.

Pe baza acestora, medicul cu experien┼ú─â ├«n acest tip de investigare poate recomanda schimb─ârile necesare ├«n stilul de via┼ú─â, precum ┼či remedii pentru p─âstrarea s─ân─ât─â┼úii.

Totu┼či, Elena Surugiu nu recomand─â ├«n mod expres aceast─â analiz─â, av├ónd ├«n vedere costurile diagnosticului ┼či, ├«n mod special, al tratamentului, al─âturi de faptul c─â aceast─â metod─â nu a trecut ├«nc─â ÔÇ×proba timpuluiÔÇŁ.

Ce poate diagnostica

-starea general─â de s─ân─âtate a organismului; -nivelul enzimelor, al vitaminelor, al mineralelor, al aminoacizilor esen┼úiali, al acizilor gra┼či nesatura┼úi; -starea de stres fizic ┼či psihic;

-starea sistemului imunitar;

-starea ┼či afec┼úiunile organelor interne;

-predispoziţia la diverse boli (inclusiv alergii);

-starea psihic─â a pacientului;

-dependen┼úele de tutun, de alcool, de droguri ┼či de medicamente.

Contraindicaţii

Diagnosticarea cu SCIO este contraindicat─â pacien┼úilor care au suferit opera┼úii recente, precum ┼či celor care au stimulator cardiac sau tije metalice.