Învaţă să prepari un antibiotic natural la tine acasă!

1 2 jpg jpeg

Dacă ştii cum să amesteci ingredientele, vei observa că rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător, deoarece nu vei mai avea nevoie să te îndopi cu pastile, iar răceala va sta la distanţă de tine şi de familia ta.

Pentru un antibiotic naturist ai nevoie de cele mai bune produse, ce se regăsesc în mare parte în bucătăria ta, doar că nu le-ai folosit până acum în această combinaţie.

Cunoscută pentru proprietăţile sale curative, mierea nu are cum să lipsească şi vine la pachet cu calităţile excepţionale ale turmenicului. Această echipă este excelentă având proprietăţi antibacteriene, antiinflamatoare şi antiinfecţioase.

Mierea, pansament pentru sănătatea ta

Un amestec pe cât de simplu de preparat, pe atât de sănătos, plin de substanţe nutritive benefice, de ajutor în consolidarea imunităţii şi susţinerea bunei funcţionări a sistemului cardiovascular.

Amestecă 100 g de miere cu o lingură de turmenic, o linguriţă de coajă rasă de lămâie (spălată în prealabil în apă cu bicarbonat pentru a scăpa de pesticidele din coajă), un praf de piper negru, 2 linguriţe de oţet de mere, până obţii o pastă omogenă.

Află cât de sănătos este să adaugi turmenic în ceai AICI

Turmenicul, aliatul tău în timpul curei de slăbit

1 2 jpg jpeg

Dacă simţi că te ia răceala, că eşti din ce în ce mai slăbit, nu te poţi concentra sau odihni, atunci apelează la reţeta de mai sus.

Amestecul se păstrează la frigider până la o lună. Vei fi ca nou dacă iei 2 linguri din acest amestec dimineaţa, pe stomacul gol şi a doua zi.

Obişnuiete-te să adaugi în apa ta pe parcursul zilei o feliuţă de ghimbir pe care o razi şi un praf de turmenic. Cel puţin un pahar pe zi va îndepărta probleme precum cele legate de colesterolul mărit sau de surplusul de kilograme.

În plus, ţine cont de faptul că turmenicul este considerat cel mai puternic antioxidant natural disponibil, pentru că are un conţinut mare de curcuminoide, substanţe biologice active care se găsesc în curcumina şi care au proprietăţi antioxidante puternice.

Este responsabil cu neutralizarea efectelor negative ale radicalilor liberi, protejând organismul de tot felul de bacterii.

Culoarea gălbuie a turmenicului este dată tocmai de principala sa substanţă activă şi anume curcumina.