Ceaiul de mere scade febra

1 2 jpg jpeg

Ceaiul de mere scade febra:

Ceai de mere. Prepara┼úi un ceai calmant din cojile uscate de mere. Acest ceai alung─â eficient febra ┼či aduce somnul, iar pe deasupra are ┼či un gust foarte bun.

Tinctura de arnic─â. Pentru a reduce febra provocat─â de grip─â sau alte afec┼úiuni care vin odat─â cu sezonul rece lua┼úi de 4 ori pe zi c├óte 50 de pic─âturi de tinctur─â de arnic─â diluate ├«n jum─âtate de can─â de ceai de ment─â. Arnica este indicat─â ├«n acest caz deoarece stimuleaz─â puternic imunitatea, reduce febra ┼či calmeaz─â accesele de tuse. ├Än completare, menta stimuleaz─â respira┼úia ┼či reduce congestia ┼či inflama┼úia de la nivelul tractului respirator.

Biter. Este un remediu eficient atunci c├ónd febra nu vrea s─â coboare. Este recomandat ca biterul s─â fie administrat chiar de la ├«nceputul declan┼č─ârii st─ârilor febrile. Se administreaz─â ├«ntre o jum─âtate de linguri┼ú─â ┼či o linguri┼ú─â de biter ├«ntr-un pahar cu ap─â, din trei ├«n trei ore, pe ├«ntreaga durat─â a zilei. Biterul va produce eliberarea treptat─â a c─âilor respiratorii, va reduce inflama┼úiile ┼či durerile din g├ót, va u┼čura respira┼úia ┼či va sc─âdea temperatura.

Decoct de portocale. Pune┼úi ├«ntr-un litru de ap─â coaja de la o portocal─â ┼či 4 frunze de dafin. L─âsa┼úi la macerat 4 ore, dup─â care se filtreaz─â ┼či se bea pe stomacul gol ├«n mai multe reprize ├«n loc de ap─â. Preparatul scade febra ┼či elimin─â durerile de cap.

C─âtina. Este un miraculos tratament adjuvant pentru sc─âderea febrei din grip─â, bron┼čit─â ┼či pneumonie. Lua┼úi zilnic c├óte ┼čase linguri de sirop de c─âtin─â cu pu┼úin─â ap─â, pe stomacul gol. Preparatul stimuleaz─â foarte rapid sistemul imunitar ┼či spore┼čte rezisten┼úa organismului la accesele de febr─â.

7 semne care te trimit la medic

Mergeţi la medic dacă febra este însoţiţă de alte semne precum

-o durere de cap intens─â - o inflama┼úie puternic─â a g├ótului - sensibilitatea neobi┼čnuit─â a ochilor la lumina intens─â - rigiditate mare a g├ótului - v─ârs─âturi persistente - dificultate la respira┼úie - apatie sau iritabilitate extrem─â