Femeie, bărbat sau pasăre? Ce vezi mai întâi îți dezvăluie personalitatea!

Iluziile optice au o doză de mister care fascinează și au devenit foarte populare pentru că, descifrându-le, persoana află o mulțime de lucruri despre sine. În plus, iluziile optice sunt o metodă interesantă de îmbunătățire a abilităților de observare.

Iluzia optică intitualtă „Femeie, pasăre sau bărbat?” a fost realizată de artistul rus Igor Lysenko, într-o manieră suprarealistă. Tabloul suprinde un peisaj frumos, acolo unde țărmul întâlnește uscatul, dar ascunde și elemente surprinzătoare, care se lasă descifrate și descoperite, scrie JagranJosh.com.

image

Tabolu de Igor Lysenko. 

Tu ce ai observat mai întâi?

Imaginea pe care o vezi prima prima data, după ce privești tabloul pentru 5 secunde, este un indicator al nivelului tău de acuitate a percepției.

O femeie

Unii privitori observă prima data când privesc tabolul o femeie care stă cu spatele și poartă o pălărie, bucurându-se de priveliștea cu apă și de panorama țărmului. Dacă acesta a fost primul personaj pe care l-ai observat, atunci ai o percepție corectă și poți identifica și restul elementelor imaginii.

O pasare

Dacă te numeri printre cei care au reușit să repereze pasărea la prima vedere, ai bune abilități de percepție și poți identifica elemente complexe în imagini, dar și în realitate.

Un bărbat

Ești printre cei speciali care au indentificat un bărbat aflat cu fața în sus? Atunci ai un spirit de observație excelent și te bucuri de o percepție au realității nunațată și complex. Tabolul lui Igor Lysenko infățișează, de fapt, portretul celebrului oceanograf francez Jacques-Yves Cousteau.

Ciocul păsării formează buzele, vârful pălăriei de plajă purtată de femeie formează nasul, iar fața și ochii sunt modelați de peisajul terestru, iar ochii de structura asemănătoare unei fântâni aflate în vârsful unor scări.

Citește și Cancer: Jumătate din decese produse de 3 cauze banale