Şi bărbaţii au un punct G. Iată unde se află!

1 shutterstock 1076273507 jpg jpeg

Nu doar femeile au un punct al plăcerii sexuale intense, ci şi partenerul lor. În cazul bărbaţilor, organele genitale sunt cele mai importante zone erogene, ceea ce nu înseamnă însă că restul corpului trebuie neglijat.

În cazul bărbaţilor, punctul G (denumit după cel care l-a descoperit, Grafanberg) se numeşte, mai degrabă, punctul P, de la prostată, căci aceasta este regiunea a cărei stimulare îi poate duce pe urmaşii lui Adam în al nouălea cer.

Unde se află, mai exact?

Bărbaţii nu au de ce să fie „invidioşi”, căci şi ei au un echivalent al punctului G, care se află lângă prostată, între testicule şi anus, iar pentru stimularea lui este nevoie de masarea blândă a acestei părţi. Este bine de ştiut că atingerea acestei zone în timpul contactului sexual poate amplifica erecţia.

Care sunt alte zone erogene ale bărbaţilor

Testiculele. Atingerea lor oferă plăcere sexuală intensă, întrucât pielea care le acoperă este „căptuşită” cu corpusculi Krause, receptori senzoriali pentru frig, dar şi pentru plăcere erotică. 

Penisul. Cea mai sensibilă parte a penisului este glandul, mai ales partea inferioară, din jurul frenului, numit şi „clitorisul masculin”. Frenul este plin de receptori senzoriali (corpusculi Krause, dar şi de capilare, mici vase de sânge), care fac această zonă erogenă, dar şi fragilă, ceea ce înseamnă că stimularea în exces poate deveni dureroasă.

Fesele, sfârcurile, abdomenul, gâtul şi lobii urechilor adoră, la rândul lor să fie atinse, deoarece conţin numeroase terminaţii nervoase, deci au potenţial excitant.

Citeste si: Sex: 4 fraze pe care să nu i le spui când este gol