Sex: 4 fraze pe care să nu i le spui când este gol

se5 jpg

Nu o faci intenționat, dar, uneori, ești prea spontană! Bărbatul tău se plimbă gol prin fața ta, iar tu îl complementezi cu fraze ce nu ar trebui rostite. Se supară și nu înțelegi de ce. Iată care sunt acele cuvinte ucigașe care nu trebuie pronunțate! 

Ce mică e!

„Primul complex al bărbatului, este dimensiunea penisului său”, spune sexologul Juliette Buffat. Astfel, orice remarcă stângace asupra acestei părți a anatomiei lui îl poate supăra teribil

În mod clasic, bărbatului îi este frică să nu aibă un penis prea mic. Deci, dacă îi spui: "Oh, dar e foarte mică?!" când se dezbracă, îl vei dezarma total.

Este cu adevărat o sentință criminală pentru el. E chiar mai rău decât să-i spui cu o privire îngrozită că are „ penisul prea mare””,.

Data viitoare ai grijă și nu comenta cu voce tare anatomia genitală.

Ai grăsime pe burtă

Burta mare este un complex pentru mulți bărbați. Dacă îl întreabil: „Nu ai făcut puțină burtă?”, asta îl mâhnește profund. În mod similar, e greșit și să subliniezi că s-a îngrășat.

În general,  încearcă să ai puțin mai mult tact și să îl faci să înțeleagă că ai vrea să acorde mai multă atenție felului în care arată Și mai ales evită să-i spui asta când este gol. Momentul este deosebit de incomod și nefavorabil.

Poți să te duci la spălat, nu miroși prea bine!

Potrivit sexologului Juliette Buffat, „femeile se plâng adesea de mirosul corporal al partenerului lor”.

Cu toate astea, dacă îl trimiți să se spele, asta îl poate răni,mai ales că bărbații sunt „foarte sensibili la asta”.

“Dacă situația se repetă, trebuie desigur să-i spui că te deranjează, dar într-un mod mai diplomatic. Cât despre dumneavoastră, domnilor, e bine să faceți un efort pe partea de igienă, vă rog. Nimic nu te împiedică să faci o mică plimbare în baie înainte de a întreprinde o apropiere sub plapumă cu cealaltă jumătate”.

Nu îmi plac mâinile tale, sunt prea mici!

Pentru femei, mâinile partenerului lor sunt o parte importantă a anatomiei lor. Trebuie să fie senzuali și virili, astfel încât să-și dorească să-i vadă cum își plimbă mâinile pe tot corpul lor. Ei bine, și pentru bărbați este important, așa că dacă îi  spui: „Nu-mi plac mâinile tale pline”, poate considera asta o jignire.

Cel mai bine este să-i spui cu blândețe că ar trebui să aibă grijă de mâinile lui, să evite să-și muște unghiile sau să le taie mai des. Îi poți oferi și un tratament pentru mâini într-un salon de înfrumusețare sau o cremă specifică. Astăzi, bărbații sunt tot mai stilați și mai atenți la fizicul lor.