Ce preferinţe sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie

Nu-i aşa că ar fi minunat să ştii exact ce-i place, atunci când vă îndreptaţi, împreună, spre dormitor. Asemeni nouă, şi bărbaţii au anumite “înclinaţii”, atunci când vine vorba de sex. Iată o parte din ele... pe restul le afli tu.

image

Berbec

Bărbatul berbec este cunoscut pentru uşoara sa duritate sau agresivitate în pat. Dar nu te speria. El simte nevoia să domine, aşa că o poziţie care implică ca tu să stai cu spatele la el, îi va trezi interesul. În plus, tu vei putea controla viteza şi intensitatea de penetrare.

Taur

Este extrem de senzual la acest capitol. Îi place sexul lent şi tandru, aşa că te va ţine mai mereu în poziţia misionarului. În plus, fiind deasupra, te va putea dezmierda în voie cu săruturi.

Gemeni

Gemenii sunt mai mereu pe... fugă. Aceşti iepuraşi ai zodiacului nu pierd timpul, dar asta nu înseamnă că nu vor avea grijă şi de tine. Stai în picioare, rezemată de un perete sau cu fundul pe o masă, cu picioarele pe după talia sa.

Rac

Este,de obicei,uşor indecis şi pentru că poate avea două tipuri de personalitate,va fi fie extrem de senzual,fie dur,în abordarea sa. Încearcă poziţia în care tu stai deasupra lui,astfel încât,dacă-i vin idei,tu să poţi controla viteza şi felul penetrării.

Leu

Bărbatul leu este un romantic incurabil,care va face tot ce-i stă în putere pentru a te satisface. Aşa că,va încerca să-ţi ofere timp şi confortul necesar (inclusiv aşternuturi de satin şi lumânări parfumate)... Pentru el,poziţia „lingură”,tu pe o parte,iar el în spatele tău,va fi perfectă. Este o abordarefoarte intimă şi o oportunitate de a te simţi apropiată de el.

Fecioară

Îi place să ofere plăcere,aşa că nu se va da înapoi atunci când vine vorba de... sex oral. Îi poţi sugera chiar tu asta... Întinde-te pe spate,cu picioarele în aer,formând un V şi,de restul,se va ocupa el.

Balanţă

Este bărbatul bun la toate. Puteţi încerca orice poziţie,aşa că ai încredere în el. Lasă-l să te ridice în braţe,pune-ţi mâinile după gâtul lui,picioarele după talie şi... el va prelua controlul.

Scorpion

Este genul de bărbat care vrea să-ţi rezolve toate problemele. În pat,alături de scorpin,vei avea cele mai profunde experienţe terapeutico-sexuale. Acesta este modul prin care el comunică cel mai bine.  

Săgetător

Dintre toate semnele zodiacale,săgetătorii sunt cei mai spontani. Dacă îţi plac experienţele inedite,te poţi baza pe el. Aşa că,dacă sunteţi la o petrecere plicticoasă,dă-i întâlnire într-o altă încăpere sau în toaletă. Ştii ce urmează.  

Capricorn

Este genul căruia îi plac bicele şi cătuşele. Îi place să domine,aşa că ai grijă! Dacă începe să-ţi  vorbească şi murdar,setează de la început unele limite,în care să te simţi confortabil.  

Vărsător

S-ar putea să te surprindă cu toată recuzita sa de jucării şi gadget-uri erotice. Şi dacă nu te sperie acest gând,profită din plin. Tu te vei simţi bine,iar el va aprecia... spectacolul vizual.

Peşti

Bărbatul peşti se pricepe de minune în a citi limbajul corpului partenerei,deci fii atentă la ce-i transmiţi. El va şti exact ce vrei şi cum,aşa că sexul va fi întotdeauna uimitor alături de el. Îi plac,de asemenea,şi jocurile erotice,dar fiind un domn,te va lăsa pe tine să-ţi alegi rolul. Poziţia sa preferată? Tu deasupra,cu spatele la el.