Cum poţi alunga rutina din viaţa intimă. Sfaturi cu efect garantat

Pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu, poți să-i faci partenerului tău câteva propuneri care cu siguranță că-i vor stârni interesul.  

Sunteți împreună de atâția ani și, pe cât de puternice vă sunt sentimentele, pe atât de complicat ți se pare să mai aduci ceva nou atunci când vine vorba despre exprimat fizic dragostea care vă leagă. Însă există numeroase moduri prin care poți face asta, fără să simți că nu te reprezintă sau că ți-ar fi rușine să încerci.  

image

Lenjeria intimă aprinde imaginaţia

Poate fi chiar distractiv să mergeți împreună să alegeți o ținută pe placul amândurora, pe care s-o porți următoarea dată când veți fi împreună în așternuturi. Ar fi un fel de preludiu al unui preludiu, iar efectul te poate lua complet prin surprindere. Un gest atât de banal va naște dorința de-a petrece cât mai repede acele clipe minunate în doi, vă va face nerăbdători și plini de dorință.

Îndeplinește-ți fanteziile

Trebuie să recunoaștem că avem cu toții câte un vis neîmplinit în ceea ce privește viața noastră sexuală. Iar exprimarea acelui vis și îndeplinirea lui pot fi cele mai bune lucruri care se pot întâmpla relației în care suntem implicați. Așadar, ia-ți inima în dinți și povestește-i partenerului tău fantezia ta. Fie că e vorba despre câteva momente de tandrețe petrecute într-un alt loc decât cel obișnuit sau interpretând un rol, intrând în pielea unui personaj, cu sigurnață că va face lucrurile mai interesante între voi doi. Câteodată poate să ajute doar faptul că purtați niște haine diferite sau că vă prefaceți că aveți o altă meserie și încercați să vă seduceți partenerul.  

Citeşte şi: Descoperă care sunt cele 9 stadii ale unui mariaj

Baie în doi

Câteodată nimic nu-i mai relaxant ca o baie înspumată, după o zi aglomerată, plină de responsabilități. Pentru o seară perfectă, poți adăuga și puțină muzică în surdină, un pahar de vin și persoana iubită alături. Puteți povesti vrute și nevrute în timp ce vă atingeți ușor unul pe altul. E de-ajuns să vă relaxați împreună în acest fel pentru a simți că intimitatea dintre voi crește. La fel și dorința de-a fi mereu unul lângă altul.  

Citeşte şi: Ce preferinţe sexuale are în funcţie de zodie

Jocuri incitante în dormitor

Poate fi amuzant și incitant în același timp. O partidă de poker pe dezbrăcatelea vă poate distra și apropia mai mult ca orice. Același efect îl poate avea un joc de Adevăr sau Provocare, în care unul dintre voi pune o întrebare, iar celălalt îi răspunde în cel mai sincer mod cu puțință sau, dacă refuză, va îndeplini o poruncă. Atenție, nimic nu este interzis seara jocurilor în doi. Secretele nu-și au locul între voi!

O poziție nouă? DE CE NU?

E probabil cea mai la îndemână metodă de-a stâni pasiunea în dormitor. Nu trebuie să faceți dragoste la fel în fiecare seară. Iar, dacă n-aveți idee ce altceva v-ar putea face plăcere, puteți căuta pe internet noi poziții sexuale. Totul e să comunicați bine între voi, să nu-l stânjeniți pe partener și să vă facă neapărat plăcere.