Aceste trucuri îţi revitalizează viaţa sexuală!

Indiferent de cât de fericiți sunteți împreună, fiecare cuplu traversează perioade în care sexul nu este la fel de satisfăcător ca altădată. Ce ai de făcut ca să te bucuri de fiecare clipă de intimitate cu partenerul?

sex jpg

Există multe motive pentru care nu mai simți aceeași dorință de-a face sex. Pot fi hormonii de vină, stresul de zi cu zi, oboseala acumulată la serviciu sau în timp ce ai grijă de familia ta, până la urmă contează și faptul că ești cu același partener de atâția ani și mai nimic nu ți se mai pare incitant, nou de descoperit. Totuși, atunci când v-ați afundat într-o monotonie deloc plăcută, există metode simple și eficiente de-a stârni interesul vostru pentru sex, de-a reaprinde flacăra în dormitor.

Experimentează noi poziții și locuri

E posibil ca plictiseala să fie cauza dezinteresului tău. Din fericire, e problema cel mai ușor de soluționat în cuplu. Cea mai la îndemână metodă de-a stârni interesul este să schimbați poziția în care faceți sex. Cel mai posibil, urmând acest sfat, veți fi amândoi stimulați în mod diferit și vă veți bucura împreună de noua voastră aventură. Odată ce ați decis să încercați lucruri noi în pat, ce-ar fi să schimbați și patul?! Nu trebuie să cumpărați unul nou, ci doar să-l probați pe cel dintr-o cameră de hotel, într-una din seri, sau canapeaua din cabana de munte a unui amic. Puneți semnul „Nu deranjați!” în ușă și bucurați-vă de prezența celuilalt și atât.

Flirtează și pune-ți în practică fanteziile

La începutul relației, toată lumea flirtează, lucru care face întreaga interacțiune cu persoana de lângă noi mult mai interesantă și mai distractivă. Poți să tachinezi, să-ţi privești partenerul într-un mod anume, să-i trimiți mesaje pline de înțeles sau chiar imagini provocatoare, care să-l facă să-și dorească mai multă implicare din partea ta. Imaginează-ți cum se va simți dacă va primi, în timpul unei ședințe, o invitație din partea ta la o mică petrecere în doi pentru diseară! Și poți fi cât de explicit dorești! La fel de bine puteți crea împreună o listă de dorințe, lucruri pe care să vă propuneți să le faceți împreună – fie în dormitor sau oriunde în lume, prin camere de hotel, baia restaurantului pe care-l frecventați adesea, la petreceri sau vacanțe de weekend. Comunicarea apropie, iar faptul că vă deschideți unul în fața altuia denotă încredere și o complicitate binevenită.

Menține-te sănătos și odihnit

Starea pe care o ai din punct de vedere fizic îți afectează din plin viața ta sexuală. Trebuie să observi dacă simți cumva durere în timpul actului sexual sau ai urinări dese și dureroase. La fel de bine, un miros nespecific poate fi un semnal de alarmă că ceva e în neregulă în zona intimă. Și nu uita că nu trebuie să ții cont doar de sănătatea organelor tale reproductive, ci și de cea generală. Cui îi mai arde de mici hârjoneli între așternuturi când simte un anumit disconfort fizic?! Importantă este și odihna ta. Ai grijă să mănânci echilibrat, să dormi destule ore pe noapte pentru a te simți plin de energie a doua zi și chiar interesat de omul de lângă tine, pentru care nutrești aceleași sentimente puternice ca-n prima zi.

INFO

Cât durează pasiunea? Un studiu american susține că 64% dintre oameni sunt fericiți cu partenerul lor și 50% au o viață sexuală împlinită. Cei aflați între 25-34 de ani sunt cei mai fericiți în cuplu.