Secretul Prinţesei Diana despre Harry. Charles a fost dezamăgit

Odată cu naşterea Prinţului Harry, visul Prinţului Charles de a avea doi copii, un băiat şi o fată a fost spulberat. Impactul emoţional a fost alimentat şi de secretul Prinţesei Diana.

Cunoscând foarte bine dorinţa Prinţului Charles, Lady Di a ales să nu dezvăluie ce a aflat la una dintre ecografiile de sarcină. Secretul Prinţesei Diana era un băieţel, cu păr roşcat, ce avea să se numească Harry. Reacţia tatălui său a fost una memorabilă.

Totul este notat în autobiografia Prinţesei Diana, „Diana: Her True Story in Her Own Words“, semnată Andrew Morton şi publicată în octombrie 2019.

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au bucurat de venirea lui William pe lume, la 21 iunie 1982, şi fericirea lor părea de neclintit.

Secretul Prinţesei Diana, dezvăluit la naşterea lui Harry

2 secretul printesei diana jpg jpeg

La nici doi ani, Lady Di a rămas din nou însărcinată şi a decis, imediat ce a aflat că va avea tot băiat, să ţină sexul bebeluşui secret. Astfel, Prinţul Charles a aflat că are doi băieţi abia la naşterea lui Harry, iar reacţia lui a fost şocantă. În volumul publicat de Morton, Diana a povestit că primul comentariu rostit de Charles a fost: „Oh, Doamne, este băiat!“, urmat de a doua replică, de-a dreptul revoltătoare: „Şi are şi părul roşu“.

Mai mult, Charles i-a mărturisit mamei Prinţesei Diana, Frances Kydd, cu puţin timp înainte de botezul lui Harry, că „au fost foarte dezamăgiţi, pentru că au crezut că va fi fetiţă“.

diana 2 jpg

 De ce a ales Diana să ascundă adevărul?

În autobiografia explozivă recent lansată, Prinţesa Diana a povestit că ştia că va fi băiat, pentru că a văzut la ecografie. „Clarles a vrut dintotdeauna o fată. Voia doi copii şi voia şi o fată. Aşa că nu i-am spus că Harry este băiat“, este explicaţia Prinţesei Inimilor, care a recunoscut că a fost în culmea fericirii la aflarea veştii că va avea doi băieţi.

La jumătatea lunii septembrie, 1984, Prinţul Harry a venit pe lume, însă după această dată, tatăl său a început să îşi schimbe constant atitudinea faţă de Diana, faţă de copii. Mama Frances Kydd i-a reproşat lui Charles că nu realizează cât de norocoşi sunt că au un copil normal, sănătos.

„Începând cu acea zi obloanele au coborât, asta face el când cineva îndrăzneşte să îl înfrunte“, a justificat Prinţesa Diana comportamentul soţul său, dezamăgit că soarta i-a adus doi băieţi, şi nu un băiat şi o fată, cum visa.

@instagram