Cum vrea miliardarul Bryan Johnson să-şi reîntinerească bărbăţia

image

Miliardarul american Bryan Johnson s-a angajat într-o adevărată luptă contra timpului. Nu numai că vrea să stopeze efectele trecerii timpului asupra sa, ci chiar vrea să întinerească, iar acest lucru este valabil inclusiv în cazul părţilor intime.

În vârstă de 46 de ani, Bryan Johnson ar face totul ca să oprească timpul în loc. După ce a încercat diverse procedee pentru a reda tinereţea unor organe precum pielea şi plămânii, bogătaşul încearcă să îşi întinerească penisul.

Pentru a-și atinge scopurile, investeşte sume importante. El a cheltuit deja două milioane de dolari pentru a-și atinge obiectivul, care înseamnă să  obţină „creierul, inima, plămânii, ficatul, rinichii, tendoanele, dinții, pielea, părul, vezica urinară, penisul și rectul unui tânăr de 18 ani.”

Pentru acest lucru, are un regim alimentar strict, practică exerciţii fizice riguroase, ia anumite suplimente alimentare şi are un program de somn de la care nu se abate.

Bryan Johnson instagram jpg

Bryan Johnson şi fiul său. Foto: Instagram

În plus, a primit chiar și transfuzii de sânge de la propriul său fiu de 17 ani, iar în ultimul timp, se gândește chiar să folosească terapia genică, potrivit doctissimo.fr.

Îşi monitorizează erecţiile noaptea

După toate aceste experimente, Bryan Johnson anunță că a adăugat la rutina sa o „terapie de reîntinerire a penisului”. Aceasta presupune trimiterea de unde sonore prin țesuturile organului său sexual, pentru a promova circulația sângelui. „Suntem foarte interesați să știm dacă acest lucru îmbunătățește durata totală a erecțiilor nocturne, precum și performanța și satisfacția sexuală”, explică el într-un mesaj pe X.

Este un tratament cunoscut, care este prescris în mod normal bărbaților care suferă de probleme erectile de origine vasculară. Însă nu este lipsit  de riscuri și poate provoca o serie de reacții adverse, cum ar fi infecții, sângerări în urină, erecții dureroase cu dificultăți de a avea contact sexual sau vânătăi.

 „Am, în medie, 2 ore și 12 minute în fiecare noapte de erecție de o anumită calitate”, a declarat Johnson pentru Charlotte Alter de la revista Time pe 20 septembrie.

Măsurarea erecţiilor este posibilă cu ajutorul unui dispozitiv pe care îl poartă pe organul sexual, informează Insider.