Cum îşi educă Prinţul William şi Ducesa Kate copiii. Respectă conduita regală?

1 cum isi educa printul william si ducesa kate jpg jpeg

Prinţul William şi Kate Middleton nu duc o viaţă obişnuită. Conduita regală impune ca aceştia să fie diferiţi, în cel mai bun sens al cuvântului. Când vine vorba despre creşterea celor mici, iată cum îşi educă Prinţul William şi Ducesa Kate copiii!

Ducii de Cambridge aplică reguli de educaţie cunoscute de părinţii din toată lumea şi se implică total în creşterea celor mici, George, Charlotte şi Louis. Cu toate că au un program încărcat, cei doi părinţi ţin cont de câteva reguli de educaţie, despre care au povestit într-un material amplu cei de la hellomagazine.com.

Cum îşi educă Prinţul William şi Ducesa Kate copiii – lista celor 8 măsuri de parenting

Îi impulsionează pe copii să pună accent pe cultură

Dacă mergi în vizită la Muzeul Naţional de Istorie din Londra, ai şanse reale să dai de Kate şi copiii pe acolo. Aşa de des merg aceştia la muzeu. Kate a spus, cu prilejul unei vizite oficiale, în iulie 2016, la Muzeul Naţional de Istorie, că George adoră sculpturile tridimensionale regăsite acolo.

Le permit celor mici să se joace cu jucării

Prinţul George a fost surprins la evenimentul Maserati Royal Charity Polo Trophy, în care Prinţul William a fost implicat, jucându-se inclusiv cu pistoale de jucărie alături de ceilalţi copii prezenţi. De altfel, Kate petrece timp preţios cu cei mici şi îi învaţă să meargă pe bicicletă, cu maşinuţele pentru copii.

În încurajează pe copii să se joace cu verişorii lor

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte se întâlnesc des cu verişoarele Savannah şi Isla Phillips.

Le dau voie să se uite la desene animate

Părinţii William şi Kate apelează la iPad-uri mai ales în timpul zborurilor cu avionul. Vizionând desenele lor preferate, copiii sunt pe parcursul călătoriei mai liniştiţi. George a fost fan Peppa Pig, apoi s-a lăsat fascinat de lumea lui Fireman Sam (Pompierul Sam), a spus Prinţul William, cu prilejul unui interviu acordat pentru Radio 1.

Petrec timpul liber în natură

Într-o scrisoare pentru susţinerea Children’s Hospice, publicată în luna mai, anul 2018, Kate a dezvăluit că preţuieşte momentele simple şi frumoase în familie. În această categorie intră şi faptul că familia Cambridge se joacă mult afară, în natură.

Prinţul William şi Ducesa Kate sunt atenţi la nevoile psihice ale copiilor

Ducii de Cambridge sunt recunoscuţi pentru atitudinea lor neconflictuală şi calmă, relaxată. Cu toate acestea, implicarea lor în campania Heads Together, care încurajează oamenii să vorbească despre dramele prin care trec, este direcţionată şi pe copii. „Catherine şi cu mine vrem, ca atât George, cât şi Charlotte să îşi dezvolte capacitatea de a vorbi despre emoţiile şi sentimentele lor“, a declarat Prinţul William pentru revista CALM.

Internetul este prietenul Ducesei

Câte dintre proaspetele mămici au apelat la un forum online pentru a se descărca de griji? Când ar trebui să meargă cel mic? De ce nu doarme noaptea? Cum îi pot alina durerea de dinţi? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări postate de părinţi pe forumurile cu specific. Ei bine, Kate nu este diferită de aceştia. Folosind un pseudonim, Ducesa a întrebat pe Mumsnet şi Babycenter chestiuni legate de desenele animate înainte de culcare, dar şi de alte probleme de interes pentru ei.

Îşi iau copiii de la grădiniţă/şcoală

Kate îşi doreşte ca George să fie tratat ca ceilalţi copii la şcoală şi, în altă ordine de idei, să meargă cât mai mult timp la grădiniţă şi şcoală. Prin urmare, a intrat în colectivitate în 2016, iar Kate şi William l-au condus personal până la şi de la grădiniţă. Prinţesa Charlotte a început să meargă la grădiniţa Willcocks Nursery School, în ianuarie 2018. Însărcinată, Kate n-a ratat această experienţă din viaţa fiicei ei şi i-a făcut şi fotografii memorabile.

Nu uita de întâlnirile în doi

Rareori sunt văzuţi în public fără copii, însă Kate şi William reuşesc să îşi facă timp şi pentru ei. Când prind ocazia, strecoară în programul lor şi întâlniri la care merg singuri.

@instagram