Trucuri pentru a te demachia cu ingrediente pe care le ai deja in bucatarie

1 demachiaza te cu ingrediente pe care le ai deja in bucatarie sigur nu stiai aceste trucuri acdh jpg jpeg

Este foarte important sa te demachiezi la finalul fiecarei zile, fie ca te machiezi sau alegi un rimel si un ruj simplu. De cele mai multe ori, folosesti produse din comert.

Din cauza chimicalelor pe care le contin, produsele de curatare a tenului din comert iti pot afecta tenul mai mult decat crezi. Solutia este sa alegi remedii naturale pe care le ai deja la tine in bucatarie.

Banana 

Are proprietati puternic hidratante si enzime care curata machiajul si murdaria de pe ten. Paseaza o banana pana obtii un piure si adauga putina miere. Aplica pe ten ca pe o pasta si lasa sa actioneze 5 minute. Clateste cu un tampon curat.

Lapte

Proteinele continute iti hidrateaza pielea. Pune lapte intr-un vas mic si inmoaie un disc demachiant in el. Stoarce pentru a indeparta excesul. Freaca de ten pentru a indeparta machiajul. Clateste cu apa.

Iaurt

Contine proteine care te ajuta sa iti cureti tenul. Inmoaie un disc demachiant in iaurt si maseaza pe ten cu miscari circulare. Repeta cu un nou disc daca este necesar. La final, clateste cu apa rece.

Avocado

Acizii grasi omega-3 si vitaminele A, D si E actioneaza la fel ca o crema hidratanta. Pune un avocado foarte copt intr-un vas si inmoaie un disc demachiant. Maseaza la nivelul ochilor pentru a indeparta machiajul. La final, foloseste un servetel umed.