Trucuri pentru a obţine bucle de sirenă

1 jpg lowres joan multiplay mood 014 jpg jpeg

Cine nu s-a visat măcar o dată la un look sirenă? Pe Instagram, ”mermaid hair”/ ”părul de sirenă” rămâne un veritabil reper. Suviţe, onduleuri, bucle. Atât pe păr mediu, cât şi pe păr lung. Un trend care te îndeamnă să vrei chiar acum acel look. Cum îl poţi obţine? Cu un pic de îndemânare şi punând în practică sfaturile stiliştilor.

”Dacă vrei să creezi un look romantic cu bucle şi împletituri largi, atunci porneşte la drum cu părul umed, spune Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional. Usucă bine cu prosopul şi scoate apa din firele de păr, apoi aplică la rădăcină şi pe lungime Sea-Salt Spray, un produs multivalent care te ajută să obţiiun efect uşor matpentru coafura ta. Pasul următor? Împarte părul în mai multe secţiuni şi usucă-le, folosind o perie rotundă mare. Totodată, poţi crea bucle cu ajutorul unui ondulator conic, dela rădăcini la vârfuri. Vrei un finisaj wow? Îndrăzneşte! Creează o împletiturăsubţire pe ambele laterale,până la spate. Şi continuă să te joci! Desfă buclelecu mâna şi piaptănă părulla rădăcină pentru a obţinemai mult volum. Finisează cu un pic de ceară sau cu fixativ şi bucură-te de primvară”, adaugă hairstylistul.

Ei bine da. Afară chiar vine vremea caldă, care atrage dupa ea şi alte coafuri vaporoase, feminine, pline de naturaleţe.  Şi totuşi, cum porţi acest tip de coafură în lunile calde ce se află după colţ?Iată câteva recomandări de la stiliştii Londa Professional.

  • Buclele şi onduleurile pot fi purtate indiferent de vârstă;
  • Acest tip de coafură este potrivită tuturor formelor şi tipurilor de osatură facială
  • Poţi realiza buclepe orice tip de păr chiar dacă este fin, mediu sau gros;
  • Nu uita să adaptezi tipul de bucle preferat tendinţelor de sezon
  • Fereşte-te de buclele cu aspect artificial, foarte fix. Optează pentru un look natural, proaspăt. În acest sens, foloseşte produse care dau părului textură şi susţinere, cum ar fi Sea Salt Spray. Acesta este un produs umitor, un primer de păr cu o textură remodelabilă, definireşi protecţie UV. Elconţine microcristale de sare care adăuga volumpărului şi care înlătura excesul de sebum şi uleiuridin el, pentru a oferi o textură uşor de modelat şiun look dezordonat.
2 jpg lowres joan multiplay mood 020 jpg jpeg