Testează-ți inteligența percepției! Poți vedea mama bebelușului în imagine?

Din cauza vitezei cu care se derulează viața și a ultilizării ecranelor, atenția oamenilor pentru detalii, dar și capacitatea de a-și mobiliza focusul la modul general, este în continua diminuare.

Deoarece nivelul de interes și de analiză cu care abordăm subiecte și stuații sunt tot mai reduse, testarea atenției prin intermediul unor iluzii optice poate fi o varintă distractivă și ușor de abordat.

Mai mult, prin faptul că sunt o provocare pentru minte, ele captează atenția și reușesc să o mențină pentru a rezolva „problema” pe care o propun.

Sunt în același timp amuzante și utile, iar rezolvarea iluziilor optice poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de concentrare și observație.

Vrei să-ți testezi și să-ți îmbunătățești capacitatea de observație? Privește cu atenței imaginea de mai jos. Ce vezi?

image

Un bebeluș care ține o sticlă este cee ace distingi la prima vedere în ilustrație. Probabil că bebelușul își dorește să fie aproape de mama sa, care lipsește din ilustrație….Dar acest lucru nu este adevărat, mama este prezentă în ilustrație, așa că ai la dispoziție 11 secunde pentru a localiza mama bebelușului. Ai reușit?

Dacă nu, te ajutăm puțin: Uită-te  cu atenție, bebelușul pare să țină o sticlă de lapte în mâna stângă și poartă ceea ce pare a fi un scutec, dar  poate fi și un batic.

Foarte puțini reușesc să descopere chipul mamei, așa că nu îți face griji, răspunsul este mai jos!

image

Citește și Ce oferă mai multe beneficii? O baie sau un duș?