Test de personalitate: ce vezi mai întâi în această imagine?

Ceea ce percepi din mediul în care trăiești poate fi un bun indicator al  stării tale psihice, dar și al modului în care gândești. Deși percepția se schimbă de-a lungul vieții, ea poate să dezvăluie despre tine lucruri uimitoare.

Privește această imagine! Ea este un test de personalitate și dacă intri în joc, vei putea descoperi despre tine trăsături de caracter pe care încă nu le băunuiești, dar pe care, poate, ți-ai dori să cunoști și să le explorezi.

Încearcă și ai putea fi surprins de rezultate!

Privește imaginea și spune ce ai văzut în primele secunde când ai avut-o în fața ochilor.

image

Foto: Preluare kickstartmiddlebury.com

Unii oameni văd o imagine, alții una cu totul diferită. Așadar, iată ce semnifică și ce spune despre tine ceea ce ai văzut în primele secunde în care ai privit imaginea.

O mână: nevoie de securitate

Oamenii care au văzut prima data în această imagine, o mână caută adesea siguranță în viața lor. Ele sunt de obicei, persoane destul de tradiționale în perspective și gândire, prețuiesc stabilitatea, securitatea și predictibilitatea.

Ei caută o bază solidă și limite puternice pentru a se simți confortabil și în siguranță. Sunt de încredere, consecvenți și previzibili, dar este posibil să nu aibă curajul de a-și asuma riscuri sau de a încerca ceva nou.

Oamenii care au văzut mai întâi o mână tind să fie organizați și metodici, rămânând în limitele a ceea ce este cunoscut și sigur. Ei simt adesea nevoia să planifice din timp pentru a anticipa riscurile potențiale, asigurându-se că nimic nu-i poate surprinde și nu poate fi neprevăzut.

O pasăre: nevoie de libertate

Oamenii care au văzut mai întâi o pasăre caută adesea libertatea în viața lor. Ei apreciază independența și autonomia, preferând să-și asume riscuri decât să rămână în limitele siguranței.

Acești indivizi sunt adesea deschiși și creativi, găsind noi moduri de a se exprima și de a explora lumea din jurul lor. Pot fi destul de imprevizibili, deoarece se bucură de spontaneitate și le place să aibă libertatea de a se schimba așa cum doresc.

Oamenii care au văzut mai întâi o pasăre sunt de obicei destul de aventuroși, căutând noi experiențe și oportunități oriunde le pot găsi.