Poți găsi vulpea ascunsă? Află dacă ești un bun observator!

Există unele persoane care au un simț de observație atât de dezvoltat, încât descoperă fără prea mult efort chiar și cele mai bine ascunse detalii, în timp ce altele au nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru. Totuși, fiecare dintre noi are o anumită capacitate de pecepție și observare a lucrurilor.

În imaginea de mai jos, se ascunde o vulpe șireată prin mulțimea de pinguini. Tu o poți găsi?

image

,,O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care își schimbă forma în funcțiile de percepțiile creierului uman”, scrie dnaindia.com. Totuși, dacă te uiți cu atenție și ai un simț de observație bun, nu-ți va fi greu să găsești vulpea. Potrivit dnaindia.com, această iluzie optică a pus în dificultate multe persoane, din cauza faptului că imaginea este aglomerată de elemente care distrag atenția privitorului. În cazul de față elementele care îți pot distrage atenția sunt pinguinii.

Dacă ai găsit vulpea

Felicitări! Dacă nu ai zăbovit prea mult și ai găsit vulpea din prima, înseamnă că ești un bun observator și nu te lași copleșit de aparențe.

Dacă nu ai găsit vulpea

Încearcă să acorzi o atenție sporită și privește cu atenție toate colțurile imaginii. Cel mai probabil, vei găsi vulpea în partea de jos a acestei imagini.

image

De Anca-Teodora Popa

Surse text şi foto: dnaindia.com