Poți găsi stăpânul câinelui din imagine? Doar persoanele cu IQ ridicat reușesc din prima

,,Câinii ajung să semene cu stăpânii lor’’, spune o veche vorbă din popor. Poate de aceea este dificil de găsit stăpânul câinelui din imagine. Potrivit jagranjosh.com, persoanele cu un IQ ridicat reușesc să găsească stăpânul câinelui de mai jos în 15 secunde. Totuși, doar 1% dintre persoanele care văd această imagine se încadrează în această limită de timp. Tu reușești?

image

@jagranjosh.com

Cum funcționează această iluzie optică

Iluziile optice au rolul de a testa percepțiile umane, punând în evidență mai multe aspecte vizuale. Astfel, iau naștere diferite interpretări interesante și amuzante pe baza observațiilor proprii. De asemenea, iluziile optice împrumută ceva și din domeniul psihanalizei, fiindcă ne determină să ne gândim la modurile variate în care putem percepe diferite imagini, informează jagranjosh.com. Creierul uman poate analiza diferite obiecte, persoane și imagini folosindu-se de mai multe unghiuri de observație. Se pare că oamenii erau de mult fascinați de modul în care funcționează iluziile optice, imaginea de mai sus datând din 1880, potrivit jagranjosh.com.

Vezi şi: Iluzie optică: găsește numărul 5 în 10 secunde

Ai găsit stăpânul câinelui din imagine

Dacă ai găsit stăpânul simpaticului patruped, te încadrezi în rândul celor 1% care au reușit acest lucru. De asemenea, potrivit jagranjosh.com, ai o inteligență peste medie și nu te lași păcălit de perspectivele de ansamblu ale lucrurilor.

Dacă nu ai găsit stăpânul din prima, nu te descurajazi, foarte puține persoane reușesc acest lucru. Fii atent la urechea câinelui, acolo se ascunde un indiciu important.

image

@jagranjosh.com

de Anca-Teodora Popa

Sursă:

www.jagranjosh.com/general-knowledge/iq-test-optical-illusion-people-with-high-intelligence-can-spot-hidden-face-of-dog-owner-1660823616-1