Poți găsi numărul 3 din această imagine în 10 secunde?

Acest test poate fi rezolvat dacă ai o minte vigilentă și dacă îți place să rezolvi puzzle-uri.

Se pare că cei care găsesc plăcută rezolvarea puzzle-urilor, au un avantaj în fața persoanelor care nu iubesc această activitate când vine vorba despre rezolvarea acestei provocări pentru minte.

Provocarea este să găsești cifra 3 între puzderia de cifre pe care le conține imaginea formată din cele 3 secțiuni de tip puzzle, alăturate, aflate în imaginea de mai jos.

Folosește-ți raționamentele logice și testează-ți mintea!

image

Această categorie de teste pentru minte sunt considerate provocări neconveționale, care necesită gândire „în afara cutiei”, adică în afara zonei de confort. Frumusețtea acestor provocări constă în faptul că te ajută să împingi limitele gândirii tale, te fac să gândești inovator și să exploatezi potențialul minții tale.

Așadar, dacă ai văzut numărul 3 din această imagine în 10 secunde trebuie să știi că sunt moduri diferite în care oamenii ajung la acest rezultat. Unii văd număru pur si simplu, datorită unui spirit de observație foarte dezvoltat și a unei priviri de ansamblju de invidiat, alții aplică procedee de excludere până când identifică numărul 3 între restul numerelor.

Nicio metodă nu este greșită, atâta vreme cât te conduce către rezultatul corect, adică identificarea cifrei 3 în 10 secunde. Dacă nu ai reușit, iată rezolvarea, numărul evidențiat cu roșu.

image

Prin astfel de teste îți ascuți procesul de gândire, deoarece sunt un exercițiu pentru minte și îmbunătățesc concentrarea.

Citește și Motivul medical pentru care Putin a invadat Ucraina