Vezi partea goală a paharului? Spune ce observi în imagine și vei afla!

Iluziile optice pot spune multe despre personalitatea privitorului, dar ține cont de faptul că toti avem capacitatea de a ne adapta comprtamentul și mai ales, de a fi mai oprimiști sau mai lipsiți de entuziasm în anumite momente.

image

Profilulul unii bărbat, sau silueta unei femei? Foto: Preluare Times India

Răspune provocării și spune ce vezi mai întâi în această imagine, pentru a afla dacă faci parte din categoria celor oprimiști, sau din contra!

Dacă ai vazut silueta unei femei care sare

Ești o persoană cu o personalitate pozitivă, care are o  atitudine optimistă și o abordare constructivă față de viață.

Vezi partea bună a lucrurilor și esti optimist în privința viitorului. Poți găsi soluții creative și constructive în fața provocărilor, ai energie și entuziasm, îi poți motiva și inspira și pe cei din jurul tău.

Ai o personalitate  capabilă să depășească obstacolele și să învețe din experiențe negative, transformându-le în oportunități de creștere personală.

Prin empatie creezi conexiuni puternice și oferi sprijin celor aflați în momente dificile, și încurajezi succesul colectiv.

Dacă ai vazut chipul unui bărbat

Ai o personalitate negativistă cu o atitudine pesimistă și sceptică față de viață. Poți fi reticent la schimbare și poți exprima adesea temeri sau îngrijorări exagerate . Ai tendința de a critica și de a găsi defecte în multe aspecte ale vieții și poți emote judecăți negative fără a te concentra pe aspectele pozitive.

Poți părea lipsit de entuziasm și de energie pozitivăși poți manifesta o teamă exagerată de eșec, și nu-ți asumi riscuri din cauza preocupărilor cu privire la consecințele negative.

Chiar și atunci când ți se oferă perspective pozitive sau soluții la probleme te concentrezi, în continuare pe aspectele negative.

Este important de menționat că aceste trăsături pot apărea într-o varietate de contexte și pot fi influențate de factori precum stresul, anxietatea sau experiențele de viață.

Sursa: Times India