Poţi găsi hoţul ascuns? Testează-ţi atenţia cu ajutorul acestei imagini

Iluzile optice sunt imagini înșelătoare care la prima vedere par să ne arate o altă perspectivă în raport cu ceea ce reprezintă în realitate, potrivit fresherslive.com. De aceea, trebuie să acorzi o atenţie sporită atunci când te uiţi la o astfel de imagine, pentru a nu fi păcălit de prima impresie. În imaginea de mai jos, vei vedea o mulţime de mimi pe un fundal alb. Printre ei, însă, se află un hoţ ascuns. Îl poţi găsi în maxim 17 secunde?

image

Dacă ai găsit hoţul

Ești o persoană foarte atentă și te pricepi de minune să localizezi personajele și obiectele diferite din cadrul de ansamblu. Această iluzie optică îl pune în dificultate pe privitor și pentru că imaginea este aglomerată cu elemente în care predomină non-culorile alb și negru, astfel toate părând aproape identice. Persoanele care au găsit hoţul în maxim 17 secunde au simţ de observaţie dezvoltat și gândire rapidă.

image

Dacă nu ai găsit hoţul

Persoanele care nu au un simț de observație antrenat pot avea ceva dificultăți în a găsi hoțul. Dar, nu-ți face griji, cu ajutorul unor astfel de imagini îți poți îmbunătăți atenția, abilitățile de concentrare și observația.Încearcă să te uiţi cu atenţie în josul imaginii, observând fiecare personaj în parte. Hoţul poartă o mască neagră pe ochi.