Sucuri de legume cu puteri vindecătoare

2 jpg jpeg

Suc de sfeclă pentru un plus de energie

Bogat în vitaminele A, B, C şi E şi în minerale precum fier, magneziu, fosfor, potasiu şi sodiu, sucul de sfeclă are o acţiune puternică asupra organismului, motiv pentru care ar trebui consumat în cantităţi mici şi în amestec cu alte sucuri (de mere, morcovi, castraveţi sau ţelină).

Sucul de sfeclă oferă energia de care ai nevoie în fiecare zi, reglează tranzitul intestinal, lucru foarte util în cazul persoanelor care suferă de constipaţie şi întăreşte oasele.

Sucul de varză tratează constipaţia

Varza este o sursă importantă de minerale şi vitamine care au o acţiune benefică asupra organismului. Consumată sub formă de suc, varza tratează constipaţia, reduce tensiune arterială şi este extrem de utilă în caz de răceală şi gripă.

Sucul de morcovi stimulează sistemul imunitar

Morcovii au o serie de beneficii asupra întregului organism. Pe lângă faptul că ajută la menţinerea sănătăţii ochilor, sucul de morcovi stimulează sistemul imunitar şi luptă împotriva problemelor digestive, fiind un remediu excelent pentru ulcer şi probleme ale ficatului.

Scapă de insomnii cu suc de ţelină

Sucul de ţelină conţine vitaminele B şi C şi minerale, precum fier, magneziu, potasiu şi sodiu. Toţi aceşti nutrienţi au un rol important în buna funcţionare a organismului, contribuind la scăderea tensiunii arteriale, la uşurarea durerilor reumatice şi a inflamaţiilor articulare. De asemenea, sucul de ţelină este un bun remediu împotriva insomniilor.