Sucul de morcovi vă apără de răceli!

2 jpg jpeg

Ideal este să prevenim aceste boli neplăcute şi să acţionăm împotriva lor de la primele simptome. Cum? Iată câteva sfaturi.

Consumaţi peşte, ciuperci şi cereale. Aceste alimente conţin proteine de calitate care ajută la fabricarea anticorpilor.

Nu vă expuneţi prea mult timp la temperaturi scăzute!

Feriţi-vă de locurile cu umiditate crescută şi de cele aglomerate. Microbul gripal se transmite prin aer.

Hidrataţi-vă corect! Cele mai indicate băuturi sunt ceaiurile de fructe şi sucurile naturale.

Evitaţi alimentele cu aditivi alimentari! E-urile reduc rezistenţa organismului la microbi.

Consumaţi hrean, usturoi şi faceţi o cură cu suc de morcovi, măr şi ţelină.

O salată de ridiche neagră, morcov, măr şi ţelină face minuni.