Peştele, sursă de proteine

1 2 jpg jpeg

Permisă e carnea albă, atât de sănătoasă pentru organism.

Masa de prânz, fie ea şi într-o cură de detoxifiere, trebuie să fie bogată în proteine, carnea fiind una din sursele principale. Şi pentru că suntem, totuşi, la dietă, e indicat să alegeţi carnea de peşte. Este gustoasă, uşor digerabilă şi plină de beneficii.

Una dintre principalele calităţi ale cărnii de peşte este conţinutul redus de grăsimi saturate, aceasta fiind foarte bogată în acizi graşi polinesaturaţi de tip omega trei şi diferiţi acizi graşi polinesaturaţi de origine animală (omega 6).

Aceştia sunt cei care ne ajută să păstrăm inima sănătoasă şi să ţinem departe problemele cardiovasculare. Conţine multe minerale, printre care fosfor, iod şi calciu. Consumaţi peşte de două-trei ori pe săptămână pentru a vă bucura de beneficiile lui.