Mierea tratează durerile de gât

1 2 jpg jpeg

Înlătură insomniile

Mierea poate lupta eficient ├«mpotriva insomniilor. Pentru aceasta este suficient s─â amesteca┼úi o linguri┼ú─â de miere ├«ntr-un pahar cu lapte pe care s─â-l consuma┼úi cu pu┼úin timp ├«nainte de culcare. ├Än acest fel, ob┼úine┼úi o stare de calm ┼či pute┼úi adormi cu u┼čurin┼ú─â. Insomniile mai pot fi ├«ndep─ârtate ┼či cu un amestec de una-dou─â linguri┼úe de miere ├«ntr-o cea┼čc─â de ceai de mu┼če┼úel. Calmeaz─â durerile de g├ót

Toamna, afec┼úiunile respiratorii sunt la ordinea zilei. ├Änainte de a da iama ├«n dul─âpiorul cu medicamente, ├«ncerca┼úi un remediu naturist. Mierea este capabil─â s─â amelioreze durerile de g├ót datorit─â propriet─â┼úilor antimicrobiene, elimin├ónd, astfel, bacteriile care duc la apari┼úia infec┼úiilor. Pentru calmarea durerilor de g├ót pute┼úi ├«nghi┼úi o linguri┼ú─â de miere sau pute┼úi face gargar─â cu o combina┼úie de dou─â linguri┼úe de miere, patru linguri┼úe de suc de l─âm├óie ┼či un pic de sare.

Trateaz─â mahmureala

Mierea te ajut─â s─â te refaci dup─â o be┼úie.Tratamentul ├«mpotriva mahmurelii const─â ├«n consumul unui amestec de 15 ml miere, 80 ml suc de portocale ┼či 70 ml iaurt. Mierea ac┼úioneaz─â asupra mucoasei stomacului ┼či con┼úine un amestec de zaharuri naturale care gr─âbesc procesul de oxidare a alcoolului de c─âtre ficat.

Se folose┼čte ┼či ├«n cosmetic─â

Datorit─â capacit─â┼úii ei de a ├«mprosp─âta pielea, mierea este o component─â principal─â ├«n multe m─â┼čti pentru ten. Una dintre cele mai bune m─â┼čti este cea f─âcut─â din miere ┼či argil─â. Aceasta are rolul de cur─â┼úare a porilor.