Descoperă sănătatea din sucul de morcovi!

1 2 jpg jpeg

Cel mai important nutrienţi pe care îi conţine morcovul este betacarotenul (o substanţă care măreşte rezistenţa organismului în faţa îmbolnăvirilor), precursor al vitaminei A.

De asemenea, betacarotenul este un antioxidant important, care ajută la menţinerea şi refacerea acuităţii vizuale bune. Tot betacarotenul din morcovi ajută şi la susţinerea ţesutului epitelial din jurul organelor interne.

Un pahar de suc de morcovi pe zi îţi curăţă eficient ficatul de toxine şi contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Doctorul Max Gerson îl recomandă pacienţilor săi în tratamentul diferitelor boli şi în prevenţia cancerului. În cazul unor afecţiuni grave este indicat să urmaţi o cură de câteva zile în care să includeţi în meniu şi sucul de morcovi cu mere.

Amestecă în blender 5-7 morcovi feliaţi şi un kilogram de mere tăiate cubuleţe şi bea sucul rezultat pe parcursul unei zile.

Este bine să consumi sucul proaspăt. Dacă îl introduci în frigider sau îl laşi la temperatura camerei mai multe ore îşi pierde din nutrienţi.