CURMALELE te scapă de anemie

1 2 jpg jpeg

Fructele uscate sunt o importantă sursă de energie, dar sunt şi bogate în calorii. Procesul de uscare creşte procentul de vitamina C, potasiu, betacaroten şi fier.

Pentru a vă bucura de proprietăţile nealterate ale fructelor, căutaţi fructele netratate cu sulf. E important ca aceste fructe să fie consumate ca o gustare, să nu fie combinate cu nici un alt aliment, pentru ca digestia să funcţioneze perfect.

Smochinele furnizează energie şi sunt de mare ajutor în tulburări digestive şi anemie.

Curmalele sunt eficiente dacă suferiţi de anemie, oboseală cronică sau dacă vă refaceţi după o răceală.

Prunele uscate sunt uşor digerabile, laxative şi fortifică organismul.

Stafidele au un conţinut important de vitamina B, sunt utile în stări de depresie sau nervozitate, dar şi pentru persoanele care reţin apa în organism.

Caisele uscate conţin de 4-5 ori mai multe minerale şi oligoelemente decât cele proaspete, dar sunt mult mai calorice. Atenţie, aşadar, la cantitatea pe care o consumaţi!

Mai multe sfaturi găsiţi pe www.florentina.ro