Cu friptura de viţel arzi grăsimile în somn

1 2 jpg jpeg

Desertul

Aveţi voie să mâncaţi acum prăjituri şi ciocolată, pentru că nivelul zahărului în sânge este stabil după masa de prânz, iar dulciurile nu provoacă dereglări.

48. Ciocolata neagră satisface pofta de dulce. 49. Îngheţata de fructe răcoreşte şi este săracă în calorii. 50. Plăcinta cu fructe cu aluat dospit conţin foarte puţine grăsimi. Gustarea de după-amiază

Legumele sau proteinele pure (de exemplu, un pahar de iaurt cu puţine grăsimi) ajută împotriva atacurilor de foame de după-amiază.

51. Ceaiul verde protejează împotriva transformării tuturor grăsimilor ingerate în depozite de grăsime şi ajută la eliminarea grăsimilor nedigerate.

52. Castraveţii, cu un conţinut bogat în potasiu şi sodiu, curăţă şi drenează rinichii.

53. Kefirul protejează flora intestinală datorită acidului lactic.

54. Roşiile protejează împotriva cancerului datorită conţinutului bogat în licopen.

55. Morcovii conţin betacaroten, bun pentru vedere şi pentru piele.

56. Iaurtul (un pahar, 1,5 % grăsimi, fără zahăr) conţine calciu şi luptă împotriva kilogramelor în plus.

57. Guliile se umflă în stomac şi dau astfel senzaţia de saţietate.

58. Ardeii iuţi stimulează arderea grăsimilor.

La această oră este bine să renunţaţi la carbohidraţi (cu excepţia legumelor). Motivul: dacă mergeţi la culcare fără să fi consumat carbohidraţi la masă, corpul va putea arde grăsimile în condiţii optime peste noapte.

59. Somonul conţine acizi graşi omega-3, pe care corpul îi foloseşte pentru a produce hormonul responsabil de controlul greutăţii, leptina.

60. Heringul e foarte bogat în vitamina D.

61. Macroul conţine acizi graşi omega-3 şi fluidizează sângele.

62. Păstrăvul afumat (100 g) asigură necesarul zilnic de vitamina B 12 (responsabilă de buna dispoziţie) şi de vitamina D (bună pentru articulaţii).

63. Spanacul conţine vitaminele C şi E, dar şi betacaroten, pe care le foloseşte întregul organism (inima, pielea, intestinul, ochii şi articulaţiile).

64. Friptura de viţel (gătită natur, nu pane) conţine substanţe importante pentru producerea hormonilor de creştere, care, la rândul lor, ajută la arderea grăsimilor în timp ce dormim.

65. Carnea de miel este bună pentru siluetă! Bucăţile slabe conţin mai puţin de

4% grăsimi.

66. Ouăle sunt foarte săţioase.

67. Brânza de oi transformă ţesutul adipos în muşchi.

68. Fasolea verde te satură pe termen lung.

69. Cicoarea conţine substanţe amare care reglează activitatea vezicii biliare.

70. Fileul de pangasius conţine mult iod şi aminoacizi valoroşi. Ambele funcţionează ca un motor de ardere a grăsimilor.