Click! îţi dă o reţetă sănătoasă pe zi

1 2 jpg jpeg

200 g paste melci┼čori, 200 g fasole verde congelat─â sau o conserv─â mic─â de fasole, 1 ardei gras ro┼ču, 1 piept de pui afumat sau 200 g ciuperci la gr─âtar, 1 leg─âtur─â de p─âtrunjel, ulei, sare

Preparare:

Pastele se fierb ├«n ap─â cu sare, conform indica┼úiilor de pe ambalaj. Pieptul de pui afumat se taie rondele. Dac─â se folosesc ├«n re┼úet─â ciuperci champignon, acestea se cur─â┼ú─â, li se scot codi┼úele, se spal─â bine ┼či se frig pe gr─âtar sau ├«ntr-o tigaie de teflon f─âr─â ulei.

Se cur─â┼ú─â ┼či se taie ardeiul cubule┼úe. Se amestec─â ingredientele, se asezoneaz─â cu ulei, se condimenteaz─â cu sare ┼či piper, iar deasupra se presar─â p─âtrunjel tocat m─ârunt.

Fasolea, bun─â pentru inim─â

Medicii v─â sf─âtuiesc s─â introduce┼úi ├«n dieta zilnic─â fasolea. Aceast─â legum─â este foarte s─ân─âtoas─â datorit─â num─ârului mare de vitamine pe car ele con┼úine. Are efecte excelen te ├«n prevenirea apari┼úiei bolilor de inim─â, dar ajut─â ┼či la men┼úinerea rezisten┼úei organismului.