Click! îţi dă o reţetă sănătoasă pe zi

200 g paste melcişori, 200 g fasole verde congelată sau o conservă mică de fasole, 1 ardei gras roşu, 1 piept de pui afumat sau 200 g ciuperci la grătar, 1 legătură de pătrunjel, ulei, sare
Preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pieptul de pui afumat se taie rondele. Dacă se folosesc în reţetă ciuperci champignon, acestea se curăţă, li se scot codiţele, se spală bine şi se frig pe grătar sau într-o tigaie de teflon fără ulei.
Se curăţă şi se taie ardeiul cubuleţe. Se amestecă ingredientele, se asezonează cu ulei, se condimentează cu sare şi piper, iar deasupra se presară pătrunjel tocat mărunt.
Fasolea, bună pentru inimă
Medicii vă sfătuiesc să introduceţi în dieta zilnică fasolea. Această legumă este foarte sănătoasă datorită numărului mare de vitamine pe car ele conţine. Are efecte excelen te în prevenirea apariţiei bolilor de inimă, dar ajută şi la menţinerea rezistenţei organismului.