Ciorbe tămăduitoare

1 2 jpg jpeg

Supa de pui...

...calmează tusea. Nu degeaba îţi dădea bunica să mănânci o farfurie de supă de pui atunci când erai răcit sau aveai gripă.

Cercetătorii au descoperit că atunci când este fiartă, carnea de pui eliberează în supă o substanţă numită cisteină. Această substanţă are efect antiinflamator şi este folosită în medicamentele pentru afecţiunile respiratorii.

...îţi desfundă nasul. Dacă vrei ca supa să aibă şi un efect descongestionant, adaugă-i şi ceapă, usturoi şi ardei iute.

După ce ai mâncat-o, ardeiul iute îţi va pune sângele în mişcare şi vei simţi cum vei respira mult mai bine. Iar usturoiul este recunoscut ca fiind un antibiotic natural. Aşa că de ce să nu profiţi de aceste medicamente din natură?

Ciorba de sfeclă...

...cel mai bun energizant. Astenia de toamnă te face de multe ori să te simţi adormit şi fără energie, aşa că o ciorbă gustoasă cu sfeclă ar fi minunată.

Combinaţia de vitamine şi de minerale din sfeclă normalizează nivelul glicemiei şi îţi dă un puseu de energie după masa de prânz. Borşul de fasole...

...te fereşte de infecţii. Fasolea boabe este un redutabil remediu împotriva bacteriilor de sezon.

Când este fiartă, fasolea boabe eliberează o substanţă numită lisină, care are efect antiseptic şi stimulează producerea anticorpilor. Iar dacă o mănânci cu o ceapă alături, bacteriile şi virusurile te vor ocoli.

Ciorbă cu de toate, izvor de sănătate!

Indiferent de sezon, savurează o ciorbă delicioasă, asezonată cu Delikat Borş Magic, pentru a te bucura mereu de acelaşi gust bogat şi autentic. Ca şi borşul pregătit în casă, Delikat Borş Magic conţine ingrediente uscate natural: tărâţe, leuştean şi porumb.

Alege să savurezi vara o ciorbă răcoroasă de legume, iar când vine frigul, încălzeşte-te cu un bol aburind cu ciorbă de văcuţă.

Pont

Leuşteanul completează beneficiile ciorbelor prin efectul lui antiseptic, sedativ şi expectorant.