Metode de epilare definitiv─â

1 2 jpg jpeg

Epilarea definitiv─â prin lumin─â terapeutic─â se poate realiza prin dou─â modalit─â┼úi, cu laser sau cu lumin─â intens pulsat─â, iar cele dou─â metode au fiecare avantaje ┼či dezavantaje, din punct de vedere al calit─â┼úii, dar ┼či al pre┼úului.

Metode de epilare definitiv─â - Epilarea cu lumin─â intens pulsat─â IPL

Aceast─â medot─â poate oferi ┼či ea rezultate suficient de bune ├«n ceea ce prive┼čte ├«ndep─ârtarea f─âr─â durere a p─ârului nedorit deoarece se folose┼čte un gel de r─âcire ├«naintea tratamentului propriu-zis de epilare. Potrivit speciali┼čtilor ├«n domeniul dermatologiei, aceast─â metod─â nu se ridic─â la nivelul metodei cu laser dar a devenit ┼či ea destul de popular─â, fiind folosit─â ├«n multe saloane de ├«nfrumuse┼úare. Avantajul ├«n cazul tehnologiei IPL este c─â aparatele au un pre┼ú mai mic comparativ cu sistemele cu laser.

Costul unui tratament cu un aparat IPL este mai mic fa┼ú─â de un tratament de epilare laser, dar, dup─â cum spun dermatologii, metoda cu laser este mai sigur─â ├«n ceea ce prive┼čte starea de s─ân─âtate a pacientului ┼či eficien┼úa mai ridicat─â. Persoanele care vor un tratament de calitate, rapid, elegant ┼či durabil, a problemelor faciale sau corporale ├«n ceea ce prive┼čte ├«ndep─ârtarea f─âr─â durere a firelor de p─âr, ar trebui s─â opteze pentru metoda cu laser.

Metode de epilare definitiv─â - Epilarea cu laser

Aceasta este cea mai bun─â metod─â de epilare pentru c─â are o eficien┼ú─â ridicat─â de ├«ndep─ârtare a firelor de p─âr ┼či o protec┼úie bun─â a pielii ├«n timpul perioadei de tratament. Persoanele care aleg un astfel de tratament nu vor avea niciun disconfort ├«n timpul ┼čedin┼úelor de tratament, cum se ├«nt├ómpl─â ├«n cazul metodelor de epilare conven┼úionale (cu cear─â rece sau cald─â). Foarte important este ca ele s─â nu aib─â pielea bronzat─â excesiv, pentru c─â prin epilarea laser pot suferi irita┼úii sau arsuri din cauza cantit─â┼úii mari de melanin─â din piele.

Cel mai indicat este s─â vin─â la salon pentru a urma ┼čedin┼úele de epilare ├«n lunile de prim─âvar─â sau de toamn─â, deci s─â evite perioada de concediu, de var─â, c├ónd merg la plaj─â, c├ónd expunerea la radia┼úiile ultraviolete puternice este mare.  Acest sistem performant combin─â metoda diodelor de radiofrecven┼ú─â bipolar─â RF ┼či metoda diodelor cu energie laser ┼či de aceea rezultatele sunt spectaculare, rapide, pe m─âsura a┼čtept─ârilor pacientului. Sistemul este non-invaziv ┼či nu produce durere, pacientul se simte confortabil pe tot parcursul sesiunii de tratament.