Trucuri de frumuseţe de care nu ştiai

1 2 jpg jpeg

Lămâia-corector pentru ten Elimină petele de pe piele rezultate în urma bronzului, cu zeama de lămâie. Stoarce jumătate de lămâie pe zona cu probleme şi freacă cu un burete. Cum obţii bb cream Pe timp de vară este mai potrivită pentru tenul tău crema bb cream. Textura acesteia este mai uşoară şi nu îţi încarcă tenul aşa de mult, precum o face fondul de ten. Şi partea bună este că o poţi prepara la tine acasă, combinând o parte de cremă hidratantă cu fond de ten. Ruj cu efect pudrat Îţi poţi prepara acasă rujul pudrat, economisind astfel banii pe care i-ai fi cheltuit pentru achiziţionarea lui. Ai nevoie de un balsam de buze hidratant şi blush. Aplică balsamul pe buze, iar apoi cu o pensulă pudrează-ţi buzele cu blush.

Vei obţine o culoare care rezistă mult timp. Astfel, poţi aplica orice nuanţă de blush pe care o deţii şi îţi place. Rujul cu efect pudrat conferă volum buzelor, deci un avantaj în plus.

Aplică oţet de mere pe păr, iar apoi clăteşte cu apă rece. Repetă procedeul o dată pe lună. Vei avea un păr puternic şi strălucitor!

Află mai multe trucuri pe clicksanatate.ro