┼×i pielea spatelui are nevoie de ├«ngrijire. Iat─â cum!

1 2 jpg jpeg

Pentru c─â este o zon─â mai greu accesibil─â, pielea este mai aspr─â ┼či cu impurit─â┼úi, av├ónd un aspect ,,l─âsat''. ├Än plus, sedentarismul, statul prelungit pe scaun ┼či lipsa sportului au ┼či ele un cuv├ónt greu de spus. Iat─â, a┼čadar, c├óteva idei naturale de ├«ngrijire a pielii spatelui! Masaj cu peria uscat─â Ai nevoie de o perie realizat─â din p─âr natural, de form─â oval─â. Diminea┼úa ┼či seara, ├«nainte de a face du┼č, maseaz─â energic spatele timp de c├óteva minute, acoperind ┼či zona feselor ┼či a ┼čoldurilor, cu mi┼čc─âri circulare, de jos ├«n sus. Astfel, circula┼úia s├óngelui este stimulat─â, ┼úesuturile sunt mai bine irigate cu s├ónge, iar aspectul de coaj─â de portocal─â se diminueaz─â. Masaj cu za┼ú de cafea ┼či ulei de m─âsline Ai nevoie de o jum─âtate de cea┼čc─â de za┼ú de cafea ┼či 2-3 linguri de ulei de m─âsline. Po┼úi ad─âuga ┼či ap─â pentru omogenizarea compozi┼úiei. Amestecul ob┼úinut se maseaz─â pe fese ┼či spate cu mi┼čc─âri circulare, apoi se cl─âte┼čte cu ap─â rece.

Rezultatul? Cofeina din cafea reduce inflama┼úiile cu re┼úineri de ap─â, stimuleaz─â circula┼úia s├óngelui, ├«n timp de uleiul de m─âsline hidrateaz─â intens pielea. ├Än plus, se efectueaz─â simultan o exfoliere ┼či cur─â┼úare a pielii.

Se recomand─â sp─âlarea feselor cu s─âpun cu sulf ┼či tamponarea zonelor cu ulei de arbore de ceai, ├«n fiecare sear─â, dup─â du┼č.

Ai nevoie de 3 linguri de argil─â, ceai concentrat de mu┼če┼úel ┼či coada-┼čoricelului. Se amestec─â ingredientele, iar pasta ob┼úinut─â se aplic─â pe zonele cu probleme. Se ├«ndep─ârteaz─â cu ap─â c─âldu┼ú─â.

Pentru a obţine rezultatele dorite, masca se va aplica cu consecvenţă de cel puţin trei ori pe săptămână.