Regulament de participare ÔÇťCros Click! S─ân─âtateÔÇŁ

1 2 jpg jpeg

Art.1. ORGANIZATORUL COMPETI┼óIEI ÔÇ×Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ

S.C. Adevarul Holding SRL societate in insolventa cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Fabrica de Glucoza nr 21, parter, sector 2, iregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/14119/2006, C.UI. RO18990288, avand cont de virament nr. RO70BRDE441SV58305914410 deschis la BRD Decebal, Bucuresti, reprezentata legal prin Denisa Turcu, Administrator special

Organizeaz─â cu revista ÔÇ×Click!S─ân─âtateÔÇŁ competi┼úia ÔÇ×Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ .

1.2. Competiţie

se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse ├«n prezentul regulament (denumit ├«n cele ce urmeaz─â ÔÇťRegulamentulÔÇŁ).

Termenii ┼či condi┼úiile prezentului Regulament, a┼ča cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participan┼úii la concurs.

1.3. Organizatorii ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica Regulamentul, aduc├ónd la cuno┼čtin┼úa publicului acest fapt.

Art.2. DATA, LOCATIA SI TRASEUL DE DESFASURARE A COMPETIŢIEI

DATA DE DESFASURARE: 9 iunie 2013, cu startul la ora 10:00

Startul: Piaţa Charles de Gaulle, b-dul Constantin Prezan spre Arcul de Triumf

Sosirea: Piaţa Charles de Gaulle, la intrarea în Parcul Herăstrau

Traseu: Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Constantin Prezan, carosabil inchis circulatiei, Arcul de Triumf-aleile in Parcul Herastrau- bd. Aviatorilor (trotuarul adiacent parcului)- Piata Charles de Gaulle (intrare Parc Herastrau), sub protectia organelor de ordine publica.

Art 3. PREMIILE OFERITE

3.1. ├Än cadrul Competi┼úiei ÔÇ×Cros Click! S─ân─âtate ÔÇ×vor fi oferite 36 de premii, pe categorii de v├órst─â, fata/baiat, la care se adaug─â 10 premii din cadrul tombolei.

Art. 4. MECANISMUL COMPETIŢIEI

4.1. Concursul se va desf─â┼čura pe teritoriul Romaniei ┼či se adreseaza persoanelor fizice ┼či reprezentan┼úilor persoanelor juridice de orice na┼úionalitate, masculin ┼či feminin.

4.2. Pentru a participa la competi┼úie concuren┼úii trebuie s─â completeze unul din taloanele disponibile ├«n revistele Click! S─ân─âtate ┼či Click! pentru femei, ziarele Click! si Adevarul, publicate in perioada 17 mai - 9 iunie.

4.3. Concurenţii se pot înscrie în cadrul Competiţiei la următoarele categorii de vârstă:

a. Juniori- 2 categorii, baieti si fete:

- născuţi intre 01.01.1999 si 31.12.2003, respectiv de la varsta de 10 ani până la 14 ani.

- născuiiti intre 01.01.1995 si 31.12.1998, respectiv de la varsta de 15 ani până la 18 ani

b. Seniori- 3 categorii, bărbaţi si femei:

- născuţi intre 01.01.1979 si 31.12.1994, respectiv de la varsta de 19 ani până la 34 ani

- născuţi intre 01.01.1968 si 31.12.1978, respectiv de la varsta de 35 ani până la 45 ani

- născuţi intre 01.01.1954 si 31.12.1967, respectiv de la varsta de 46 ani până la 59 ani

c. Veterani- bărbaţi si femei:

- născuţi inainte de 31.12.1953, respectiv cu varsta de sau peste 60 ani

4.4.C├ó┼čtig─âtorii vor fi desemnati in functie de cel mai bun timp obtinut, numele c├ó┼čtig─âtorilor precum ┼či premiul acordat va fi f─âcut public ├«n editie Click! S─ân─âtate din 5 iulie.

Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica, ├«n caz de necesitate data desfasurarii crosului, cu notificare prealabil─â, p─âstr├ónd num─ârul ┼či valoarea maxim─â a premiilor anun┼úate ini┼úial.

4.5. Programul Competi┼úiei ÔÇŁ Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ:

a. ora 8:00-10:00- înscrierea la Cros

b. ora 10:30- startul oficial al Competiţiei- piata Charlles de Gaulle. Startul oficial va fi dat de către un arbitru oficial.

Art.5 ├Änscrierea ├«n cadrul competi┼úiei ÔÇŁ Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ

5.1. Înscrierea concurentilor se vor face în ziua evenimentului 9 iunie 2013, în zona special amenajată din Piata Charlles de Gaulle intre orele 8:00-9:45. Înscrierea se va face la mesele special amenajate pentru fiecare categorie de participanti, pe baza buletinului sau a cartii de identitate si a talonul de participare.

52. Documentele necesare în momentul înscrierii sunt urmatoarele:

a. Buletinul sau cartea de identitate a participantului.

b. Concuren┼úii trebuie sa completeze ┼či sa semneze tabelul de inscriere in concurs, care contine si o declaratie pe propria raspundere, prin care declara ca nu au probelme de S─ân─âtate ┼či ca sunt ap┼úi fizic s─â alerge la Crosul Click! S─ân─âtate-categoria 3 km.

c. Pentru a participa la competi┼úie, persoanele cu v├órste intre 10 si 17 ani vor completa formularul de ├«nscriere impreuna cu un p─ârinte sau cu un reprezentant legal care ├«┼či va da acordul, pe propria r─âspundere pentru participarea la Competi┼úie.

d. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru niciun fel de accident sau prejudiciu de sanatate privind concurentii la cros.

e. Talonul de participare va fi completat cu cuprinde numele ┼či prenumele concurentului, data na┼čterii ┼či telefon/email. Talonul va fi depus de organizator ├«ntr-o urna special amenajata, pentru participare la tombola organizata cu ocazia evenimentului. Nu sunt valide biletele care nu includ toate datele mentionate mai sus.

5.3. Echipament de concurs:

a. Fiecare concurent primeste la Start un tricou inscriptionat, cu care va alerga. Este obligatorie purtarea acestui tricou in timpul Competiţiei, in caz contrar concurentul fiind descalificat.

b. Fiecare concurent va primi la inscriere cate un sticker cu numarul de concurs, care se va lipi pe fata tricoului de participare.Numerele de concurs se vor inmana fiecarui concurent in parte si nu sunt transferabile.

c. Concurenţii pot alerga, de regula, in echipamentul adecvat sau alt echipament la alegerea concurentului, cu obligatia de a purta tricoul primit de la organizatori.

5.4. Prin completarea taloanelor de înscriere participanţii la concurs isi dau consimtamantul pentru inregistrarea numarului de telefon in baza de date a concursului si va putea fi folosita de catre Adevarul Holding.

Art 5. ACORDAREA PREMIILOR

5.1. Pentru a intra ├«n posesia premiului, c├ó┼čtig─âtorul trebuie sa incheie cu organizatorul un proces verbal pentru predarea-primirea premiului.

5.2. Premiile pentru concursul ÔÇ×Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ constau ├«n 36 de premii pentru c├ó┼čtig─âtori pe categorii de varsta si sex si 10 premii pentru tombola organizata in cadrul acestui eveniment.

5.3. SC Adev─ârul Holding SRL nu-┼či asum─â r─âspunderea pentru orice reclama┼úie privind garantia produselor ofeirte ca premii, reclama┼úiile fiind ├«ndreptate c─âtre furnizorii premiilor.

5.4. Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

5.5. C├ó┼čtigatorii vor semna pe l├óng─â procesul verbal de primire a premiului ┼či un acord cu organizatorul ├«n care ├«┼či pot exprima sau nu consim┼ú─âm├óntul pentru ca fotografiile sau imaginea lor, s─â fie/s─â nu fie folosite de c─âtre SC Adev─ârul Holding SRL, ├«n scopuri publicistice ┼či/sau publicitare, de marketing, ├«n diverse materiale tip─ârite (publica┼úii, etc ), audio, video (site-urile societ─â┼úilor, etc).

Art.6. REGULAMENTUL CONCURSULUI ÔÇ×Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ

Regulamentul de participare/desf─â┼čurare a concursului va putea fi consultat gratuit, ├«n ├«ntregime la sediul organizatorului specificat la art.1. sau ├«n forma redus─â online pe site-ul www.clicks─ân─âtate.ro

Art. 7. VALOAREA PREMIILOR / TAXE SI IMPOZITE

7.1. Valoarea premiilor este brut─â.

7.2. Concursul se desf─â┼čoar─â ├«n acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 571 din 2003 actualizat─â. Impozitul pentru premiile ├«n produse ce dep─â┼česc valoarea de 600 ron net va fi suportat de c─âtre Organizator. Impozitul pentru premiile ├«n bani ce dep─â┼česc valoarea de 600 ron net va fi suportat de c─âtre C├ó┼čtig─âtor, acesta fiind re┼úinut c├ó┼čtig─âtorului din suma c├ó┼čtigat─â. Nu sunt impozabile veniturile ob┼úinute din premii ├«n bani ┼či/sau ├«n natur─â, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu.

Orice alte obliga┼úii de natur─â fiscala sau de alta natur─â ├«n legatur─â cu aceste venituri sunt ├«n sarcina exclusiva a c├ó┼čtig─âtorilor.

7.3.Organizatorii se obliga s─â nu acorde contravaloarea ├«n alte obiecte sau ├«n bani a premiilor oferite la acest concurs, acord├ónd exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar c├ó┼čtigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

ART. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8.1. Prin participarea competitia ÔÇť Cros Click! S─ân─âtateÔÇŁ participan┼úii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale s─â intre ├«n baza de date a organizatorului, acestea put├ónd fi folosite pentru activit─â┼úile de marketing ale acestuia.

8.2. Organizatorii se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi sau în străinătate, cu exceptia persoanelor implicate în organizarea loteriei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, num─âr de telefon, email.

8.4. Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a anun┼úa public numele participan┼úilor c├ó┼čtig─âtori ┼či premiile c├ó┼čtigate, ├«n conformitate cu legisla┼úia ├«n vigoare.

8.5. Participan┼úii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scris─â adresat─â Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, ├«n conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date precum ┼či ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice.

8.6. De asemenea, organizatorul informeaza participan┼úii c─â beneficiaz─â de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interven┼úie asupra datelor ┼či dreptul de opozi┼úie etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scris─â adresat─â c─âtre ADEV─éRUL HOLDING SRL.

8.7. În contextul celor mai sus menţionate, drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal sunt:

8.7.1 Dreptul de acces la date

8.7.1.1. Orice persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, la

cerere ┼či ├«n mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului c─â datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

8.7.1.2. Operatorul este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu

caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

┼či destinatarii sau categoriile de destinatari c─ârora le sunt dezv─âluite datele;

precum ┼či a oric─ârei informa┼úii disponibile cu privire la originea datelor;

efectueaz─â orice prelucrare automat─â a datelor care vizeaz─â persoana respectiv─â;

de opozi┼úie, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;

de date cu caracter personal, de a inainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere, precum ┼či de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.

8.7.1.3. Persoana vizat─â poate solicita de la operator informatiile de mai

Sus printr-o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal.

8.7.1.4. Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate în

termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

8.7.2.Dreptul de intervenţie asupra datelor

8.7.2.1. Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la

cerere ┼či ├«n mod gratuit:

8.7.2.2. Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizată va înainta

operatorului o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

8.7.2.3. Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul

prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

8.7.3.Dreptul de opoziţie

8.7.3.1. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod

gratuit ┼či f─âr─â nici o justificare, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n scop de marketing direct, ├«n numele operatorului sau al unui ter┼ú, sau s─â fie dezvaluite unor ter┼úi ├«ntr-un asemenea scop.

8.7.3.2. În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, persoana

vizata va inainta operatorului o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere, solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi si de posta electronic─â, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

8.7.3.3. Operatorul este obligat s─â comunice persoanei vizate m─âsurile

luate, precum ┼či, dac─â este cazul, numele ter┼úului c─âruia i-au fost dezv─âluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizat─â, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului de a i se comunica informa┼úiile ├«n scris la o anumit─â adres─â fizic─â sau virtual─â (electronic─â).

8.7.4.Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

8.7.4.1. Orice persoană are dreptul de a cere si de a obţine:

a. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalitaţii sale, precum competent profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;

b. reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod semnificativ,

c. dac─â decizia a fost adoptat─â exclusiv pe baza unei prelucr─âri de date care ├«ntrune┼čte condi┼úiile prevazute la lit. a).

8.7.4.2. Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:

a. decizia este luat─â ├«n cadrul ├«ncheierii sau executarii unui contract, cu condi┼úia ca cererea de ├«ncheiere sau de executare a contractului introdus─â de persoana vizat─â s─â fi fost satisfacut─â sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-┼či sus┼úine punctul de vedere, s─â garanteze apararea propriului interes legitim;

b. decizia este autorizat─â de o lege care precizeaz─â m─âsurile ce garanteaz─â ap─ârarea interesului legitim al persoanei vizate.

8.7.5.Dreptul de a se adresa justiţiei

8.7.5.1. Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere

autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricaror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încalcate.

8.7.5.2. Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari

de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

8.7.5.3. Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază

reclamantul. Cererea de chemare in judecat─â este scutit─â de taxa de timbru.

8.7.6. Dreptul de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, în

situatia în care consideră că datele sale nu au fost prelucrate conform legii.

8.7.6.1. Plângerea se poate face direct sau prin reprezentant. Plângerea

c─âtre autoritatea de supraveghere nu poate fi ├«naintat─â dac─â o cerere in justi┼úie, av├ónd acela┼či obiect ┼či acelea┼či p─âr┼úi, a fost introdus─â anterior.

8.8. De asemenea c├ó┼čtig─âtorii au op┼úiunea de a-┼či exprima printr-un acord scris

consimt─âm├óntul expres ┼či neechivoc ca imaginea lor ÔÇô numele, fotografia ÔÇô s─â fie/sa nu fie facut─â public─â ┼či s─â fie/s─â nu fie folosit─â de organizator ├«n diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea concursului.

8.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu

Dispoziţiile Legii 677/2001 înregistrată sub 6363 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

8.10. Prin participarea la concurs, juc─âtorii accept─â prevederile prezentului

Regulament de Concurs.

Art. 9. DREPTUL LA PARTICIPAREÔÇô Participan┼úi minori ┼či persoane lipsite de capacitate juridic─â

9.1. ├Än cazul ├«n care c├ó┼čtig─âtorul unuia dintre premii este minor (cu v├órsta sub 18 ani), acesta va fi ├«ndrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului doar cu acordul scris al p─ârin┼úilor sau al tutorelui sau legal, iar ├«n cazul ├«n care c├óstigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmarea unei alte situa┼úii dec├ót ne├«mplinirea v├órstei de 18 ani), acesta va fi ├«ndrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui s─âu legal.

9.2. Părintele sau tutorele va semna o declaraţie prin care Organizatorul este absolvit de orice răspundere,

decurg├ónd din acordarea premiului respectiv, precum ┼či de plata oric─âror daune sau preten┼úii de orice natur─â legate de premiul respectiv ┼či de participarea minorului la prezenta campanie.

9.3. Angaja┼úii trustului de pres─â Adev─ârul Holding, cei ai SC Media Promovalores SRL, ai East Europe Media Distribution, Foto Adev─ârul, Adev─ârul Multimedia, Satiricon, Tipomedia, Editura Historia, Mediatim, Radio City FM, Westipo International, Standard Press Distribution, ┼či cei ai Adev─ârul SA, so┼úul/so┼úia, rudele ┼či afinii de gradul I p├ón─â la gradul IV inclusiv ale acestora, precum ┼či distribuitorii de pres─â autoriza┼úi nu pot participa la acest concurs.

9.4. Nu vor fi considerate ca particip─âri valide:

a. completarea datelor personale cu date parţiale ori cu date false sau eronate;

b. ├«n care completarea datelor personale (de identitate ┼či de contact) se face prin folosirea altor litere dec├ót cele specifice alfabetului latin ┼či/sau a altor cifre decat cifre arabe ┼či/sau rom├óne;

c.care conţin mesaje cu caracter obscen sau injurios; d. care conţin modificări ale datelor completate

e. persoane inapte din punct de vedere medical să participe la competiţie.

Art. 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

10.1. Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:

a. în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform

legislaţiei în vigoare,

b. printr-o decizie a organizatorilor, dar nu înainte de a anunţa publicul prin

intermediul revistei ÔÇťClick!S─ân─âtateÔÇŁ sau online pe site-ul

c. cadrului legislativ, astfel ├«nc├ót organizarea ┼či desf─â┼čurarea concursului cu caracter promo┼úional s─â presupun─â m─ârirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.11. LITIGII

11.1. Eventualele reclama┼úii legate de desf─â┼čurarea concursului vor fi f─âcute pe adresa organizatorului: Bucure┼čti, str. Fabrica de Glucoz─â nr. 21, sector 2, Bucure┼čti p├ón─â la data de 01 iulie 2013 sau la num─ârul de telefon 021/407.54.74 sau 0372.130.376. Reclama┼úiile ulterioare nu vor mai fi luate ├«n considerare.

11.2. Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre organizatori ┼či participan┼úii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu┼úionate de instan┼úele judec─âtore┼čti competente din Rom├ónia.

Art. 12. ALTE PREVEDERI

12.1. Prin participarea la concurs, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru a cere alte detalii despre concurs sunaţi la numărul de telefon 0372.130.241.

12.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adi┼úional scris ┼či va fi anun┼úat─â ├«n revista ÔÇťClick! S─ân─âtateÔÇŁ si online pe site-ul