Porți tocuri înalte și blugi foarte strâmți? Iată ce îți recomandă specialiștii

Tocurile înalte sunt atributul feminității și eleganței. Pantofii cu toc înalt fac orice femeie să se simtă mai puternică și mai sexy. Dacă acesta tocuri înalte sunt in completarea unor blugi strâmți, atunci vei arăta mult mai înaltă și....mai suplă. Dar după o zi întreagă de stat pe tocuri și de purtat blugii strâmți simți un disconfort? Urmărește acest videoclip și află ce exerciții poți face pentru a te simți bine.

Este normal să resimți așa  pentru că tocurile înalte și blugii strâmți te vor face să arăți bine dar duc și la probleme de sănătate a  spatelui la care nici nu te gândești.  

Vezi și: Munca sedentară de azi produce mari probleme de sănătate. Care sunt exercițiile recomandate de specialiști?

Cum să  scap de articulații rigide și dureri de spate? 

Dacă adesea simți că nu iti mai poți mișca picioarele, că ai pierdut din flexibilitatea pe care o aveai, trebuie să afli că focurile înalte și blugii strâmți funcționează ca o adevărată compresie pe vasele sanguine, producând o circulație a sângelui deficitară  

„Cele mai multe probleme le au femeile care poartă tocuri înaltă și blugi foarte strâmți. Circulația sângelui este blocată pe o mare parte a zilei și atunci efectele sunt multiple: blocarea mușchilor și celulita.", spune Tiberiu Mălnășan, tehnician nutriționist și antrenor personal. 

Tiberiu Mălnășan
Tiberiu Mălnășan

Tiberiu Mălnășan este tehnician nutriționist  și antrenor personal acreditat prin Move On Fitness Education. Este specializat în: programe de hipertrofie musculară, programe pentru scădere în greutate, exerciții pentru corectarea posturii, pregătire fizică pentru sportivii de performanță.