Cum să arăţi mai odihnită în patru paşi simpli

1 2 jpg jpeg

În plus, nu trebuie să cheltuieşti o avere pentru asta. Iată, aşadar, patru recomandări ale make-up artiştilor care te vor ajuta să obţii un look fresh şi îngrijit: Cum să arăţi mai odihnită în patru paşi simpli: schimbă creionul de ochi

Dacă şi tu te-ai săturat de clasicul contur negru pentru ochi, ei bine, îţi recomandăm să încerci unul care să confere un strop de culoare machiajului tău - încearcă cu încredere bleumarin, maro sau chiar culoarea prunei.

Astfel, make-up artiştii recomandă nuanţe de maro pentru cele cu ochii albaştri, nuanţe de violet pentru ochii verzi şi albastru pentru ochii căprui.

Aceasta este una dintre cele mai simple modalităţi de a-ţi revigora instantaneu aspectul, asta în timp ce părul îţi va mulţumi pentru noul volum căpătat.

Pe lângă un ten curat şi îngrijit, sprâncenele au un rol esenţial în conturarea feţei, iar sprâncenele pensate corect îţi vor lumina faţa şi îţi vor pune în valoare trăsăturile.

Nu în ultimul rând, make-up artiştii recomandă folosirea unui fard pentru sprâncene, care are rolul de a umple eventualele goluri şi de a crea un machiaj structurat, cu ochi frumos conturaţi.

Totodată, alege varianta fard în loc de creionul contur pentru sprâncene, pentru a evita un look prea dramatic. Mizează întotdeauna pe naturaleţe!

Un rimel de calitate, care nu trebuie să fie neapărat scump, poate face diferenţa. În cazul în care foloseşti un rimel de alungire a genelor, schimbă-l cu unul care conferă doar volum sau alungire şi volum.