Cum s─â ai un corp bine tonifiat

1 2 jpg jpeg

Adio dietelor drastice

Dietele drastice ┼či ├«nfometarea sunt c├óteva exemple care fac mai mult r─âu corpului, mai ales ├«n aceast─â perioad─â ├«n care ai nevoie de vitamine ┼či minerale.

ÔÇ×O alimenta┼úie echilibrat─â ┼či un set de terapii ┼či tratamente personalizate pot face minuni pentru orice persoan─â care dore┼čte s─â fie s─ân─âtoas─â ┼či s─â aib─â un corp frumos. Nu trebuie s─â ne ├«nfomet─âm p├ón─â ajungem la kilogramele dorite, iar apoi s─â revenim la vechile obiceiuri. Alternarea dietelor ne afecteaz─â sistemul digestiv ┼či poate cauza ├«mb─âtr├ónirea corpului ┼či a pielii. De aceea orice program de sl─âbire ar trebui s─â ├«nceap─â cu o consulta┼úie de nutri┼úie personalizat─â, consiliere pe tot parcursul procedurilor, dar ┼či dup─â acestea, ├«n a┼ča fel ├«nc├ót s─â po┼úi men┼úine ├«n timp rezultatele ob┼úinute. Toate pachetele ce vizeaz─â sl─âbirea pe care le realiz─âm ├«n cadrul centrului ├«ncep cu o astfel de consulta┼úieÔÇŁ, explic─â Alice Margina-Mileah, spa manager.

Adaug─â antrenamente scurte

Antrenamentele scurte, de intensitate crescut─â ajut─â metabolismul ┼či corpul s─â se recupereze mai repede dup─â sesiuni de sport ├«ndelungat. Secretul const─â ├«n durata aceastora care nu trebuie s─â dep─â┼čeasc─â 15-20 minute. ├Än acest stil te po┼úi antrena chiar de dou─â ori ├«n aceea┼či zi ┼či po┼úi ├«ncerca programele Yucca de Fetno Dance, un program aerobic pe muzic─â folcloric─â cu accesorii specifice.

Distruge celulele de gr─âsime cu tehnologie hitech

Dac─â vorbim de remodelare corporal─â hi-tech, atunci vorbim indirect de Sculptor Body Health. O adev─ârat─â minune tehnologic─â, acest aparat ofer─â mai multe tipuri de terapii cu rezultate incredibile ├«nc─â de la prima ┼čedin┼ú─â: mezoterapie virtual─â, cavita┼úie, masaj endermologic, microdermoabraziune corporal─â ┼či facial─â, terapie led.

Cavita┼úia este un tratament prin unde acustice de foarte mare intensitate ┼či cu o frecven┼ú─â joas─â, ├«n urma c─âruia se distrug definitiv adipocitele, f─âr─â a fi afectate ┼či ┼úesuturile adiacente. ÔÇ×├Än acest fel, se pierd la fiecare ┼čedin┼ú─â p├ón─â la 2 centrimetri din circumferin┼úa zonei care prezint─â problemeÔÇŁ, explic─â Alice Margina Mileah. Dup─â acest procedeu extrem de benefic se realizeaz─â Dermo Health, o terapie cu vacuum de aspira┼úie continu─â, la un nivel constant, eficient pentru a stimula ┼úesuturile ┼či microcircula┼úia, prin care se elimin─â toxinele ┼či dpozitele de gr─âsime corporal─â.

Se realizeaz─â apoi o microdermoabraziune, care are rolul de ├«ndep─ârta straturile de celule de la suprafa┼úa pielii ┼či apoi dermoporatia (mezoterapia virtual─â), o metod─â de introducere a substan┼úelor active ├«n profunzimea pielii. ├Än final se aplic─â o metod─â extrem de eficient─â ┼či complet non-invaziv─â, care interac┼úioneaz─â cu celulele ┼či stimuleaz─â produc┼úia de colagen ┼či elastin─â cu ajutorul pulsa┼úiilor de lumini ro┼čii. ├Äntregul pachet Exclusiv Sculpting ce include ┼či tratamente faciale are valoarea de 3000 lei (peste 40 de terapii reduse de la 5560 lei).

Îndepărtează celulita prin căldură

├Ämpachetarea la termocuvert─â urmat─â de masajul cu be┼úe de bambus, radiofrecven┼ú─â ┼či electrostimulare cura┼ú─â ┼či ├«ndep─ârteaz─â excesul de ┼úesut adipos, astfel corpul cap─ât─â forma mult dorit─â. Un astfel de pachet ├«l g─âsi┼úi la o reducere de 50%, adica la pretul de 1099 lei.

Nu ignora activitatea fizic─â cotidian─â

Majoritatea gr─âsimii se pierde prin diet─â, ├«ns─â restul vine din activitatea fizic─â, ┼či asta nu ├«nseamn─â doar antrenamente. Activit─â┼úile non fizice pot contribui la o pierdere de p├ón─â la 20% din greutate conform speciali┼čtilor, care ne ├«ncurajeaz─â s─â mergem pe jos, cu biciclet─â, s─â facem cur─â┼úenie ├«n cas─â sau orice ne men┼úine un nivel sc─âzut al pulsului.

Indiferent de dorin┼úele pe care le ai trebuie s─â alegi ├«ntotdeauna calea cea mai bun─â pentru a ni le ├«ndeplini, mai ales c├ónd vine vorba de s─ân─âtatea voastra. Cu ajutorul acestor metode non-invazive, de ultima genera┼úie, pute┼úi p─âstra echilibrul, at├ót din punct de vedere nutritiv, c├ót ┼či fizic, f─âr─â a mai apela la metode care pot afecta starea de s─ân─âtate.