Cele mai frecvente 3 greşeli de îngrijire ale femeilor

1 2 jpg jpeg

Imaginea este foarte importantă pentru femei. Intenţia celor care doresc să arate cât mai bine este una bună, dar unele dintre activităţile pe care le au în rutina lor zilnică nu sunt benefice, ba chiar pot înrăutăţii sănătatea pielii.

Foloseşti balsam la rădăcină

Pe cât de benefic poate fi balsamul, atunci când este aplicat pe lungimea părului, pe atât de mult îţi poate afecta părul dacă este aplicat la rădăcină. Produsul ajută părul, îi dă un aspect mult mai plăcut, îl face mătăsos şi îi oferă mai multă strălucire. Însă, atunci când este aplicat pe scalp acesta poate duce în timp la căderea părului.

Crezi că spălatul părului cât mai des te va face să arăţi mai bine? Este adevărat că părul proaspăt spălat are un aspect plăcut, însă acest procedeu efectuat prea des face ca părul tău să-şi piardă uleiurile naturale, care au rolul de a proteja părul.

Citeşte şi:

VIDEO: Ritualul de îngrijire a tenului sensibil

Patru greşeli în îngrijirea danturii

Nu te machiezi corect

Machiajul este un truc la care apelează majoritatea femeilor şi al cărui efect este unul chiar plăcut. De cele mai multe ori însă uiţi că este bine pentru tenul tău să aplici înainte de machiaj o cremă hidratantă, care trebuie lăsată să intre în piele.

La fel de esenţială este şi demachierea. Tenul tău trebuie lăsat să respire şi din acest motiv trebuie să-l eliberezi de produsele cosmetice în fiecare seară înainte de culcare, dar şi dimineaţa.