Îndepărtarea părului nedorit: Soluţii pentru o piele fină şi frumoasă!

1 pic 1 6 jpg jpeg

Întrucât saloanele de înfrumuseţare au fost închise o perioadă de timp, din cauza pandemiei de coronavirus, femeile au avut tendinţa de a aplica diferite tratamente la domiciliu, pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp şi faţă. Unele au recurs la epilarea cu ceară, care este o metodă foarte dureroasă şi incomodă.

În 2021, epilarea cu ceară este de domeniul trecutului. Aruncaţi o privire asupra beneficiilor şi aşteptărilor îndepărtării părului cu un epilator profesional, care este folosit în mod frecvent de femei, în ziua de azi. Există produse pentru piele care sunt mult mai eficiente decât epilarea cu ceară. Unele companii specializate în aparate medicale, de ultimă generaţie, sunt foarte apreciate pentru gama de dispozitive de epilare cu laser, care au apărut chiar şi în ţara noastră.

2 pic 2 6 jpg jpeg

Avantajele folosirii unui epilator profesional sunt: 

 • Tratamentul oferă rezultate grozave, mai ales dacă sunt respectate anumite condiţii de dinaintea epilării, cum ar fi igiena, evitarea uleiurilor, a cremei de piele şi altele 
 • Rezultatele obţinute sunt chiar mai bune decât la saloanele de înfrumuseţare şi incomparabil mai ieftine, ceea ce este un avantaj mare pentru femeile care au probleme financiare
 • Se poate folosi pe orice tip de piele şi orice structură a firelor de păr, la femei şi la bărbaţi
 • Are lame de oţel inoxidabil de înaltă calitate, care permit eliminarea eficientă a părului
 • După câteva şedinţe, părul nu va mai fi atât de des
 • Se elimină complet firele de păr care sunt în faza de creştere, astfel pielea rămâne netedă şi moale
 • În timpul epilării apare un disconfort redus, care nu este stresant, deoarece lamele sunt blânde, iar procesul de îndepărtare al părului este plăcut
 • Nu apar arsuri, erupţii cutanate, senzaţii de usturime şi nici efecte secundare
 • După epilare, pielea bine, este mătăsoasă. 
stanga
dreapta
2 pic 2 6 jpg jpeg
3 pic 3 2 jpg jpeg

Şi bărbaţii pot folosi un epilator de acest fel, pentru anumite zone ale corpului, unde vor să reducă densitatea părului. Ei pot evita astfel epilarea cu ceară care este dureroasă. Bărbaţii se eplilează pe diferite zone corporale şi faciale, cum ar fi: braţe, antebraţe, gambe, picioare, spate, umeri, abdomen, gât, bărbie, pomeţi şi altele.

3 pic 3 2 jpg jpeg

Unele femei folosesc şi dispozitive 2 în 1, care oferă epilare facială şi curăţare a pielii. Cu un epilator facial de calitate se poate îndepărta uşor părul de pe anumite zone ale feţei, pentru a avea un ten mai neted şi mai curat. Epilatorul facial elimină firele de păr într-un mod mult mai eficient decât ceara, asigurând astfel confortul necesar şi un ten mai neted şi mai frumos. Cu ajutorul lui se îndepărtează părul de pe bărbie, pomeţi, urechi, sau din jurul gurii. 

Alte avantaje ale îndepărtării părului facial cu epilatorul acasă: 

 • Se elimină în mod rapid şi eficient toate firele de păr
 • Se potriveşte perfect la conturul feţei
 • Este mic şi uşor de transportat
 • Se potriveşte la toate tipurile de piele
 • Nu provoacă disconfort şi iritaţii
 • Efectul epilării durează destul de mult timp. 

În acest an, folosirea epilatoarelor profesionale la domiciliu reprezintă cea mai bună soluţie care te scapă de părul nedorit, fără tratamente cosmetice scumpe. Multe femei probabil nu au aflat că epilarea de acest fel este atât de simplă, rapidă şi confortabilă. Dacă ar fi ştiut, cu siguranţă nu ar mai fi avut nevoie să meargă la saloanele din oraş, pentru a se epila. Prin achiziţionarea unei epilator, ele pot economisi banii pe care îi plăteau pentru epilarea costisitoare în saloanele de înfrumuseţare. 

În prezent, nu există mulţi producători de epilatoare pe piaţă, iar cumpărătorii preferă să aleagă o companie care deja a devenit foarte populară, mai degrabă decât nişte mărci necunoscute. 

În ultimii ani, femeile şi bărbaţii au devent foarte interesaţi şi de alte tehnici de epilare, cum ar fi epilarea IPL sau epilarea definitivă cu laser. Mulţi dintre ei şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la folosirea acestor tratamente, care au fost însă rapid spulberate prin părerile specialiştilor dermatologi.