Iată cum evită Michelle Pfeiffer „toxinele” care, altfel, ar îmbătrâni-o

Actrița arată uimitor la 64 de ani, de aceea merită să ne inspirăm aflându-i secretele de frumusețe, pentru a îmbătrâni frumos.

image

Cel mai recent proiect al actiței Michelle Pfeiffer este să o întruchipeze pe Betty Ford, care s-a luptat cu alcoolismul și abuzul de substanțe. Spre deosebire de personajul pe care îl joacă, Michelle, din fericire are un stil de viață ecihilibrat, fără astfel de obiceiuri dăunătoare. Potrivit Express, ea este un mare fan al anterenamentelor a sală, alergării pe bandă și al mersului alert și plimbării în natură.

image

Dieta curată și sport, secretele actiriței pentru longevitate. Foto: Michelle Pfeiffer

De asemenea, actrița urmează o dietă vegană de mai muți ani. „Îmi place dieta vegană. PResupune să alegi alimente mutl mai sănătoase și așa eviți o mulțime de toxine care îți pot îmbătrâni pielea și corpul. Am observat o diferență în pielea mea la scurt timp după ce am devenit vegan”, a spus actrița.

Recent aceasta ar fi adoptat dieta Paleo. Dieta Paleo, dezvoltată de doctorul Loren Cordain, constă în: legume, fructe, carne slabă, pește, ouă, nuci și semințe.

Este considerată o dietă antiinflamatoare, de aceea dieta Paleo ar putea ajuta la minimizarea riscului de îmbolnăvire.

Mai mult, poate crește imunitatea, susține mușchii corpului, întărește oasele și poate reduce riscul de boli de inimă, diabet și unele tipuri de cancer.

Chiiar dacă acum Michelle are o atitudine atentă față de sine, lucrându-și corpul cu exerciții fizice și mâncând bine, în trecut lucrurile nu au stat așa.

„Nu am fost întotdeauna sănătoasă”, a spus ea pentru Ladies Home Journal. „Când aveam 20 de ani, fumam două pachete de țigări pe zi. Trăiam cu Marlboro Lights și Coca-Cola”. Acesta este perioada în care Michelle apărea în „Splendor In The Grass” (1981), „Grease 2” (1982) și „Scarface” (1983).

De-a lungul carierei sale, Michelle a fost nominalizată la trei premii Oscar. DE asemenea, a câștigat Blockbuster Entertainment Awards și Premiul Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

Michelle este dovada vie că, în ciuda obiceiurilor nesănătoase din tinerețe, poți alege sănătatea la un moment dat pe parcursul vieții, și acest lucru este mult mai bun decât să continui cu obiceiurile proaste.

Renunțarea la un stil de viață necompatibil cu sănătatea, chiar și mai târziu în viață, poate reduce semnificativ riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și cancer prelungind viața.

Citește și Ce supliment alimentar crește agresivitatea?