Cum se protejează de răceală Radhu, românul care a făcut senzaţie în Argentina

3 radu 2 jpg jpeg

Îndrăgitul artist român, singurul din ţara noastră care cântă genul muzical cumbia, a făcut carieră în Argentina şi a reuşit să se remarce lucrând cu muzicieni şi actori internaţionali de la Laura Zapata până la muzicienii Gloriei Estefan. Revenit de sărbători acasă în România, tânărul Radhu ne-a povestit în exclusivitate ce remedii naturiste foloseşte.

Aflat în decembrie în ţară pentru a-şi revedea familia şi pentru a filma un videoclip la o piesă de-a sa, Radhu (30 de ani) a reuşit cu greu să facă faţă frigului de la munte, unde a filmat pentru noul său videoclip. Obişnuit cu căldurile din Argentina şi Mexic, tânărul solist ne-a oferit câteva remedii pentru sănătate. “În Mexico, actriţa Patricia Reyes Spindola, cu care fac cursuri de actorie, ne învăţa mereu pe platourile de filmare cum să ne menţim tineri şi sănătoşi, şi asta pe cale naturală, după ce ea a învins cancerul de sân! Am încercat reţeta  ideală, pe care ea o foloseşte  şi o ştie din scrierile civilizaţiei Maya! Se curăţă faţa cu lămâie, apoi se aplică un strat de miere, cât mai solidă, naturală, eventual de la un apicultor, şi se masează! Este bine să nu te speli decât după 2 ore! Şi realmente funcţioneaza! Înca nu am riduri de expresie!”, ne-a povestit tânărul interpret. Şi tot el ne-a mai povestit ce face pentru a se proteja de răceală. “La fel şi atunci când simt că mă ia răceala şi trebuie să mă protejez. De răceeală mă protejez mâncând foarte multe fructe ce conţin  vitamina  C şi miere pentru gât! Incerc pe cât pot să nu iau medicamente!”, ne-a mai spus Radhu.

A filmat videoclip cu Miss România 2014

În decembrie 2019 Radhu a venit în România pentru a filma videoclipul piesei “Sin tu Amor”, în regia lui Mister Vic – Victor. Solistul a filmat într-un apartament cochet din centrul Bucureştiului, alături de Miss România 2014, Agatha Toma, după care a doua zi era stabilită plecarea la munte, la Sinaia, unde urmau să găsească multă zăpădă. “Producătorii din Argentina şi-au dorit zapadă şi arhitectură europeană în videoclipul meu şi de aceea am filmat aici”, ne-a spus Radhu. Din păcate, din cauza oboselii, solistul a avut nevoie de medici, care i-au administrat un calciu şi l-au pus pe picioare. “Nu mai sunt obişnuit cu frigul, nu sunt rezistent la frig şi nu în locurile din ţară. În Argentina e cald şi bine, stau mereu în haine cu mânecă scurtă şi pantaloni scurţi şi nu mai fac faţă frigului. Am nevoie de odihnă. Voi pleca în curând înapoi de unde am venit, pentru că aici este foarte frig şi nu mă pot concentra la ceea ce am de făcut”, ne-a povestit solistul.

https://www.youtube.com/watch?v=xtnhbSDDM_8&feature=emb_logo