Cele mai bune metode prin care scapi de petele de pe maini

1 cum scapi de petele de pe maini cele mai bune metode twg5 jpg jpeg

Desi problema nu este grava si nu necesita o vizita la dermatolog, tot ar fi mai bine daca ai putea sa scapi de inesteticele pete maronii de pe maini. Iata cateva remedii naturiste pe care sa le incerci.

Cele mai bune metode – lamaia

Se poate aplica pe petele de pe maini suc de lamaie, care sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care sa fie spalat cu apa rece. In timp, petele de pe maini vor disparea. Insa, este indicat ca acest procedeu sa fie pus in practica doar seara pentru ca nu este indicata expunerea la soare dupa aplicarea sucului de lamaie. Dupa 20 de minute clatiti mainile cu apa.

Cele mai bune metode – otetul de mere

Otetul de mere se amesteca cu o crema hidratanta pentru maini si se aplica prin masaj pe maini timp de 10-15 minute. Se lasa sa actioneze pe perioada intregii nopti iar dimineata se spala mainile cuapa calda. La fel ca si in cazul lamaiei, nu este indicata esxpunerea la soare dupa aplicarea lotiunii.

Cele mai bune metode – suc de aloe vera

Sucul proaspat de aloe vera se poate aplica pe maini oricand. Previne imbatranirea prematura a pielii de pe maini si ajuta in maxim 2 luni la disparitia totoala a petelor de pe maini.