Ce vezi prima dată în imagine? Iată ce spune acest lucru despre tine!

Testele de personalitate pe baza imaginilor au devenit foarte populare în mediul online. Printre acestea, se numără şi cele care relevă aspecte ale personalităţii noastre de care probabil nu ne dăm seama.

image

© MDZ Online

Privind această imagine se pot observa fie profilurile a două persoane, fie un cotor de măr. Tu ce ai observat prima dată?

Ai văzut MĂRUL?

În cazul în care ai văzut prima dată mărul, este posibil să fii o persoană nesigură în propriile forţe. În ciuda potențialului tău mare, teama că lucrurile nu vor merge pe placul tău te împiedică adesea să pui în practică ideile geniale pe care le ai. Ești genul care are probleme în a lua decizii și te grăbești mereu să apelezi la cineva apropiat pentru ajutor. Anxietatea îți joacă adesea feste. „O întrebare utilă atunci când ne gândim să creştem încrederea în noi înşine este: «Ce ne împiedică să avem mai multă încredere în noi?» Deşi un răspuns rapid pentru mulţi dintre noi este „nimic“, când mai reflectăm un pic, uneori, putem realiza că ceea ce ne împiedică să avem mai multă încredere în noi înşine este frica. Pentru unii dintre noi este frica de eşec, pentru alţii este frica de succes, iar pentru alte persoane este teama de a nu dezamăgi etc.”, explică psihologul Bogdana Bursuc.

Sfatul nostru este să îţi depăşeşti complexele, să construieşti relaţii pozitive, să înveţi de la persoanele de succes şi să încerci să te pui mai bine în valoare!

Ai văzut chipurile din profil a două PERSOANE?

Dacă prima dată când ai privit imaginea ai văzut siluetele a două persoane înseamnă că eşti dotat cu simţul umorului şi, de asemenea, eşti o fire paşnică şi căreia nu îi plac certurile, iar pentru a le evita, preferi să taci. Eşti un familist şi eşti capabil să faci mari sacrificii pentru familia ta. Nu-ţi plac prejudecăţile şi ai empatie. Eşti săritor, gata să întinzi o mână celor care au nevoie de ajutor. Mai mult, faci bine fără să aştepţi ceva în schimb.

Sursă: ilestencoretemps.fr