Ce vezi prima dată în imagine? Iată ce spune despre tine!

imagine1 jpg

@ 7-Second RiddlesRead  

Unele persoane au abordări mai îndrăzneţe și mai curajoase atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor. Altele, în schimb, preferă să adopte o atitudine creativă și plină de tact atunci când vine vorba de situaţiile mai dificile. Această iluzie optică este un mic test de personalitate, care îţi poate arăta ce fel de fire ești, în funcţie de ce vezi prima dată în imagine. Tu ce ai văzut prima oară: leul sau pasărea?

image

@ 7-Second RiddlesRead  

Dacă ai văzut prima oară pasărea

Este foarte posibil să te încadrezi în categoria persoanelor creative, care fac faţă problemelor prin abordări creative. De asemenea, ești o fire echilibrată, potrivit timesofindia.indiatimes.com.

image

@ 7-Second RiddlesRead  

Dacă ai văzut prima oară leul

Ești o persoană îndrăzneaţă, curajoasă și nu te temi de provocări. Ești capabil să faci faţă sarcinilor grele de la locul de muncă, dar, totodată nu-ţi plac sarcinile de lucru multiple. Preferi să iei lucrurile pe rând și să te concentrezi pe fiecare în parte.

Ștai că…

…personalitatea se poate schimba odată cu înaintarea în vârstă? Când ești tânăr poți fi o fire mai energică și vulcanică, dar odată cu înaintarea în vârstă poți deveni mai calm.

…există unii specialiști care cred că mâncarea preferată are legătură cu personalitate ta? Potrivit tsmp.com.au, cei care adoră alimentele amare tind să fie mai narcisiști.

…iluziile optice datează încă din secolul al V-lea? Numai că în perioada aceea, oamenii nu înțelegeau exact cum funcționează percepțiile creierului uman și se străduiau din răsputeri să rezolve acest mister.

…Protagoras, un filosof grec, credea că mediul înconjurător ar fi de vină pentru percepțiile diferite ale creierului și nu organele de simț? Celebrul filosof Aristotel, le dădea dreptate celorlați filosofi, doar într-o anumită măsură. La fel ca ceilalți, și Aristotel era derutat de iluziile optice. Totuși, acesta credea că de vină sunt organele de simț, care pot fi „păcălite” în contextul percepției unei iluzii optice.

De Anca-Teodora Popa

Surse:

timesofindia.indiatimes.com

tsmp.com.au

stillunfold.com