Ce obiceiuri alimentare neobișnuite are Prințul William

Prințul William pare întotdeauna să fie imaginea rafinamentului, dar se pare că viitorul rege poate fi mai puțin formal în spatele ușilor închise,  mai ales când vine vorba de obiceiurile sale alimentare.

De la evitarea tradițiilor britanice în privința fripturii de duminică în favoarea unui meniu mai continental, la o preferință pentru ceva dulce, acestea sunt obiceiurile alimentare neașteptate pe care ducesa Kate trebuie să le accepte la soțul ei.

kate and william jpg

Meniul prefarat al Prințului William conține și mâncăruri netradiționale. Foto: Instagram

Pizza și puiul fript

Friptura de pui  este o masă tradițională de duminică în Marea Britanie, dar William a preferat să renunțe la acest fel de mâncare în favoarea unui preparate italienesc, pizza, potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady.

Pe site-ul său, Darren a divulgat cum frații William și Harry au avut poftă de pizza într-o noapte și au decis să modifice instrucțiunile primate de bucătărie. Erau foarte mici, când au făcut acest lucru și au acționat falsificând meniul și trimițându/l către bucătărie ca și când ar fi venit din partea bonei lor. Bucătarul a observat că scrisul era diferit și că părea al copiilor, așa că a ignorat biletul și a gătit friptură.

Însă dragostea lui pentru pizza a continuat în mod clar, deoarece familia include acum în propriul meniu de acasă acest preparate italinesc. Kate a dezvăluit cum le place celor trei copii ai lor să gătească pizza: „Am făcut aluat de pizza cu George și Charlotte. Le place pentru că pot face multă dezordine cu mâinile”.

Mituit să mănânce legume

Darren a dezvăluit anterior că unul dintre felurile preferate de mâncare ale Prințului William și Prințului Harry când erau mai mici a fost puiul crocant cu mac și brânză, preparat foarte simplu cu sare înainte de a fi dat la cuptor. Și cine poate rezista unei porții de mac cu brânză?

Fostul bucătar regal a divulgat că prinților le plăcea puiul cu mac și brânză cu puțin porumb dulce, dar când bona lor era în casă, puiul trebuia să fie însoțit de broccoli. Și compromisul era ca Harry și William să mănânce o buchetă de broccoli la fiecare bucată de pui!

Prajitura cu biscuiți

Toată lumea iubește o bucată mare de tort de ciocolată dar William are o pasiune pentru o rețetă foarte specifică pe care o știe de la bunica lui, Regina: tort cu biscuiți. Se știe că este una dintre gustările preferate ale Reginei, iar William i-a moștenit această plăcere și a avut acest preparate și la nunta sa regală cu Kate Middleton, în 2011.

Gustarea din floricele de porumb

Este greu de imaginat că Ducele și Ducesa se îmbrățișează în fața unui film bun cu o pungă de floricele, dar așa se întâmplă. În timpul turneului regal din Canada și SUA din 2014, cei doi au fost văzuți împărțind o găletușă de floricele de porumb în timp ce participau la un meci de baschet.

Ciocolată de Paşte

La fel ca mulți părinți din Marea Britanie, William și Kate se asigură că iepurașul de Paște lasă o mulțime de dulciuri pentru cei trei copii ai lor în Duminica Paștelui. Dar ne îndoim că George, Charlotte și Louis ar fi încântați să afle că tatăl lor le fură ciocolata când nu se uită! În timpul unui apel video către școlari din aprilie 2020, William a spus: „Va mânca multă ciocolată aici, nu vă faceți griji!” Cu un zâmbet, Kate a replicat repede: „Iar tu vei continua!”

Fast food

Când era micuț, prințul William iubea Happy Meal de la un McDonald's. Bucătarul regal a povestit: „Îmi amintesc că prințesa Diana a venit într-o zi în bucătărie și a spus: „Anulează prânzul pentru băieți, mergem la McDonald’s. Și i-am spus: O, Doamne, Alteță Regală, pot face burgeri. Și ea a spus: Nu, este vorba despre burgări, este jucăria cea pe care și-o doresc”.

Citește și Ce legătură este între usturoi și sănătatea sexuală?