Ce mâncare gătea Prințul William pentru a o cuceri pe Kate Middleton?

Prințul William obișnuia să gătească din când în cand pentru Kate, încercând să-i câștige și în acest mod iubirea, în timp ce erau studenți la Universitatea St. Andrew.

Cu toate că era o față regală, Prințul William a trebuit să lupte pentru a o câștiga pe Kate Middleton, care, în ciuda titlului său, nu era ușor de convins de sentimentele lui statornice. De acee, un lucru pe care obișnuia William, cât erau studenți, pentru a-și atrage afecțiunea lui Kate era o mișcare atemporală și clasică: pregătirea cinei prințesei.

În timp ce vorbea cu Mary Berry la „A Berry Royal Christmas”, William a dezvăluit că un gest pe care l-a făcut în mod constant pentru Kate, exprimându-și astfel afecțiunea prin abilitățile de gătit, a fost să prepare paste bolognese

image

Kate Middleton și Prințil William au o pasiune pentru gătit și vorbesc public adesea despre faptul că îi implică și pe copii în pregătirea meselor. 

„În vremea studenției obișnuia să gătească tot felul de preparate. Cred că atunci încerca să mă impresioneze! Lucruri precum sosul bolognese", i-a spus Kate lui Mary.

Tot atunci, prințul a împărtășit cu generozitate rețeta de mâncare delicioasă într-o carte de bucate de caritate numită A Taste Of Home - așa că  și tu poți găti preparatul clasic a là Prințul William dacă încerci să cucerești pe cineva. Și, dacă a funcționat pentru oameni precum Prințesa Kate, punem pariu că funcționează și în alte situații.

Rețeta de spaghete bolognese a Prințului William conține aceste ingredient, pe care le-a dezvăluit public, însă nu a dat detalii și despre procesul de preparare.

·      1 lingura ulei de masline

·      30 g unt

·      1 ceapa mare, tocata marunt

·      1 morcov, curățat și tocat

·      2 bețișoare de țelină, tocate

·      350 g carne de vită de cea mai bună calitate

·      250 ml vin alb sec

·      120 ml lapte

·      Un praf de nucsoara, proaspat macinat

·      1 conserve de 400 g roșii italiene tocate

·      1 lingurita piure de rosii

·      250 g spaghete sau bucatini

·      50 g parmezan, proaspăt ras

·      2 linguri de pătrunjel cu frunze plate proaspăt tocat, sare și piper negru proaspăt măcinat

Potrivit Daily Mail, Prințesa Kate nu este singurul membru al familiei Windsor care se bucură de o mâncare bună de spaghete – chiar și Prințul George este un fan.

Se pare că lui George îi plac în mod special spaghetele carbonara, potrivit bucătarului celebru Aldo Zilli. „Aștept apelul de la Casa Reglă,  pentru că se pare că masa preferată a Prințului George constă în spaghetele carbonara, așa că aștept apelul să le găteasc”, a spus Aldo odată.

Cu toate acestea, cei doi, Kate Și William, nu mănâncă în mod constant paste, uneori command și mâncare lapachet, exact ca niște oameni obișnuiți. Într-o emișiune radio, Kate a spus că, uneori cuplului îi place să stea în haine confortabile și să comande mâncăruri picante la pachet în timp ce se uită la emisiuni precum Game of Thrones.