Ce dezvăluie forma nasului tău despre personalitate?

Multe trăsături fizice, cum ar fi ochii, nasul, gura și fața, te fac unic. Se spune adesea că primul lucru pe care oamenii îl observă la tine sunt ochii, dar fiecare trăsătură fizică definește tipul de persoană care ești.

image

Cele opt tipuri de nas. foto: Winck Go

Există multe tipuri de nas, dar forma se încadrează într-una dintre cele 8 enumerate mai jos, și spune multe despre personalitatea ta, susține winckgo.com

1. Nasul nubian

Este definit de o punte dreaptă, cu vârful ușor rotunjit și îndreptat puțin în jos. Persoanele cu acest tip de nas sunt cunoscute ca fiind destul de curioase și expresive. Sunt înclinați către un optimism prudent și sunt extrem de interesați să învețe lucruri noi și să aibă experiențe noi. Modestia îi diferențiază de restul, iar modul în care își comunică gândurile este impresionant. Unele celebrități cu un tip de nas nubian includ fostul președinte american Barack Obama și Beyonce.

2. Nasul grecesc

Sculpturile antice grecești au dat numele acestui tip de nas. Îngust în lungime, acest tip de nas este drept și ascuțit. Persoanele cu acest tip de nas sunt cunoscute ca fiind prudente și extrem de practice. Loialitatea este o altă trăsătură care îi definește și pot păstra un secret cu sfințenie. Mai mult, nu s-ar deschide niciodată față de cei care nu le-au câștigat încrederea. Actrița Jennifer Aniston se află printre celebritățile cu nas grecesc.

3. Nasul acvilin

Asociat cu ciocul acvilei, acest tip de nas spune despre tine că ești înțelept, gânditor și profund.

Persoanele cu nasul acvilin își apără opiniile cu pasiune și nu le este frică să-și asume riscuri. Dar calitatea care îi deosebește cu adevărat este sacrificiul de sine. Sunt diplomați, creativi și totuși modesti. Unele celebrități cu un tip de nas acvilin includ actrița Barbra Streisand și Prințul Philip, Duce de Edinburgh.

4. Nasul roman

Curbat ca un cârlig, este diferit de nasul acvilin pentru că este ascuțit atât pe lungime cât și la vârf. Oamenii cu acest tip de nas sunt manageri extrem de buni. Sunt motivați, eficienți și organizați, dar mai ales, capabili să conducă prin exemplu. Sunt strâns conectați cu profesiile lor, dar cărora le pasă profund de cei pe care îi prețuiesc în viață. Unele celebrități cu un tip de nas arcuit includ actrițele Meryl Streep și Julia Louis-Dreyfus.

5. Nasul cârn

Scurt și delicat, este unul dintre cele mai comune tipuri de nas. Aproximativ 13% din populația generală are tipul de nas numit în mod obișnuit nasul în vânt.  

Hotărâți, vioi și spontani, ei sunt de obicei implicați în o mulțime de activități diverse. Sunt eficienți și își folosesc timpul cu cea mai mare planificare și grijă. Deciziile lor se bazează de obicei pe instinct, și obțin adesea ceea ce își doresc. Unele celebrități cu un astfel de tip de nas sunt actrița Carey Mulligan și fotbalistul englez Wayne Rooney.

6. Nasul drept

Nări late cu vârf rotund, acest nas este drept și mai plat decât restul. Persoanele cu acest tip de nas sunt cunoscute ca dețin controlul emoțiilor lor. Sunt buni și la citirea emoțiilor, sunt extrem de răbdători și calmi, dar nu apreciază provocările nesolicitate. Singura dată când își pierd cumpătul este atunci când simt că siguranța celor dragi este amenințată și, în acest caz, se știe că personifică mânia iadului. Unele celebrități cu nasul drept includ actrița Keira Knightley și Nicole Scherzinger.

7. Nasul cu cocoașă

Are un arc mic definit pe osul nasului și poate fi ușor cu vârful îndreptat spre buza de jos, dar nu neapărat.

Persoanele cu acest nas sunt persoane sensibile care simt emoții profund și, din nefericire, care sunt ușor de rănit.

Sunt genul de oameni care ar suporta o povară cu zâmbetul pe buze și totuși s-ar oferi primii să ajute, dacă li se va cere. Altruismul este semnul distinctiv al oamenilor cu acest nas. Unele celebrități cu nas concav includ actrițele Rooney Mara și Samara Weaving.

8. Nasul strâmb

Oamenii cu nasul strâmb sunt cunoscuți a fi unul dintre cei mai simpli și mai direcți dintre toți. Aceste tipuri de nas, care pot fi și rezultatul unor lovituri și accidente, de aceea pot părea rupte, oferă unui individ cu caracter un aer aparte.

Sunt buni ascultători și observatori și sunt genul de oameni care preferă să înțeleagă decât să judece. Prin urmare, ei sunt prieteni și parteneri grozavi, deoarece gândesc cu atenție și precauție înainte de a-și forma o opinie. Printre celebritățile cu nasul strâmb se află modelul Molly Sims și actorul Owen Wilson.

Citește și Cum se tratează durerile de spate?