Ce ar trebui să bei când ţii dietă

1 ce ar trebui sa bei cand tii dieta jpg jpeg

Dacă numeri caloriile pe care le pui în farfurie, atunci trebuie să ai aceeaşi grijă şi în ceea ce priveşte băuturile. Iată care sunt băuturile care te susţin în curele de slăbire.

Apa ajuta în orice dietă

Simpla înlocuire a băuturilor dulci cu apă te ajută să scazi în kilograme. Dar beneficiile sunt chiar mai mari de atât. Două pahare cu apă băute înainte de fiecare masa te ajută să mănânci mai puţin pentru că vei avea senzaţia de saţietate mult mai rapid. De asemenea, hidratarea cu minimum 2 litri de apă pe zi are un efect pozitiv pentru că te scapă de o senzaţie falsă de foame care apare atunci când corpul suferă de deshidratare. De asemenea, apa îţi reglează metabolismul contribuind la elminarea toxinelor din organism.

Laptele degresat sau laptele de soia

Băuturi care sunt sărace în calorii, dar bogate în nutienţi sunt opţiuni foarte bune atunci când încerci să scazi în greutate. Laptele degresat, sau subtituţii pentru lapte obţinuţi din plante precum laptele de soia, sau de cel de migdale conţin mult mai puţine calorii decât laptele de vacă şi, de asemenea, mai puţine proteine. Prin urmare, sunt  băuturi ideale în curele de slabire.

Ceaiul verde te revigorează

Este o alegere excelentă, nu doar pentru că este lipsit de calorii, dar şi pentru că ajută în procesul de slăbire. Are rol de detoxifiant, scăpând corpul de toxine, hidratează şi adduce în corp antioxidanţi care luptă cu degradarea celulară. Băut de două ori pe zi, ceaiul verde revigorează şi te ajută să obţii mai uşor silueta pe car ţi-o doreşti.