Care sunt semnele zodiacale cu nativi malefici, potrivit astrologilor?

Cu toții știm pe cineva care este în stare să-i dărâme pe toți ceilalți pentru a se ridica. Potrivit experților astrologi, unul dintre motivele pentru care acești oameni se comportă așa, este faptul că stă scris în stele. Citiți mai departe pentru a afla care sutn semenele zodiacale vizate, potrivit Best Life.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor pline de viață și distractive, dar există și o latură mult mai întunecată a lor. „În astrologie, Gemenii este considerat cel mai ineligent semn, dar cu Mercur cel „vorbăreț” conducând constelația, inteligența ascuțită se poate traduce și printr-o limbă ascuțită”, spune Charlotte King, astrolog,  pentru Best Life.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock

Foto: Shutterstock

„Semnul gemenilor are două perspective sau opinii asupra oricărei chestiuni, dar atunci când au ceva de câștigat, s-ar putea să împărtășească doar lucruri care sunt în interesul lor și să spună lucruri care sunt cu adevărat răutăcioase”, spune King. „Dacă auzi bârfe despre tine, există posibilitatea să vină de la un nativ din Gemeni!”

Dacă nu vrei să auzi un Gemamăn bârfind, cel mai bine este să- descurajezi imediat ce începe să vorbească negativ despre ceva sau despre cineva. Acest lucru va opri conversația pe loc și nimeni nu va avea de suferit.

Scorpion

Personalitatea plină de pasiune și intenitate a Scorpionului și tendința de a reacționa disproporționat cu realitatea îi face pe Sorpoini să se simtă adesea, profund neînțeleși și cu o nevoie aprigă de răzbunare.

 „Acest semn misterios nu uită niciodată cea mai mică durere sau lipsă de respect care le-a fost adusă și pune cap la cap cele mai elaborate planuri de răzbunare”, spune astrologul.

Din fericire, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la starea lor de spirit răzbunătoare prea des. Trăsăturile negative ale Scorpionului pot fi ușor contracarate cu bunătate, sinceritate și înțelegere, mai spun astrologii.

Berbec

Berbecii sunt bine cunoscuți pentru spiritele lor aventuroase și pasionale, dar pot recurde la lucruri urâte dacă simt că nu sunt văzuți.

Nativii acestui semn doresc întotdeauna să fie așezați pe un piedestal. De asemenea, se pot supăra foarte ușor dacă cineva încearcă să dovedească mai multe copetențe și calități decât el.  Cuvintele neplăcute ale unui Berbec sunt suficient de ascuțite încât să-ți zdrobească încrederea în sine și să alimenteze ani de suferințe, cred astrologii.

Totuși, sub această asprime se află cineva care vrea să se simtă înțeles și apreciat, care are nevoie de validare și compasiune”.

Taur

Un Taur este în mod normal extrem de loial și, de cele mai multe ori, pare calm și rational comparative cu ceilalți din jurul lor. Dar ceea ce mulți oameni nu știu, este cât de ușor se poate schimba asta în câteva minute.

Taurul pare inofensiv, dar numai până când îi calci pe coadă. Tot iadul se dezlănțuie în timp ce acest semn de pământ își folosește toate atuurile împotriva ta, spun astrologii.

Semnul Taur poate fi destul de dur de acea trebuie să nu lupți împotriva lor, ci să ai răîbdare cu ei, oferindu-le spațiu de manevră.

Vărsător

Acest semn de aer se izolează adesea de oamenii de care sunt cei mai apropiați, deoarece nu au prea multă capacitate emoțională de empatie. De asemenea, pot avea uneori un complex major de superioritate. Uneori, neliniștea lor intelectuală le poate da senzația de a fi o ființă atotputernică, care știe maim ult și mai bine decât ceilalți din jurul lor. Dar, un Vărsător în drumul său de a câștiga putere poate fi o priveliște înfricoșătoare de privit!

Rac

Racul este cunoscut pentru starea de spirit și negativitate, dar acesta nu este singurul lucru de care să te temi când le stai în cale. Racul are o personalitate precum crustacelul care îi reprezintă, cu mișcările sale laterale și forța extraordinară de a strange și zdrobi, nu îți dorești să-I superi sau să le stai în cale. Racii sunt cunoscuți pentru faptul că ripostează la orice, inclusive la lucrurile drăguțe pe care le poți spune despre ei.

Dacă nu crezi că se poate mai rău, să știi că Racii nu se tem să-și folosească răutatea care vine din nevoia de a se proteja și de a se simți în siguranță.