Care este cea mai longevivă zodie?

Legătura dintre data nașterii noastre și astre determină unele dintre trăsăturile majore de personalitate și de caracter pe care le exprimăm.

Puterea astrologiei traversează diferitele domenii ale vieții noastre, așa că nu este surprinzător faptul că are un cuvânt de spus în privința logenvității nostre.

Astrologii de la Centrul de Studii Astrologice din SUA au efectuat cercetări privind relația dintre semnele zodiacale și speranța de viață. Ei au analizat data nașterii a peste 60.000 de persoane decedate, din întreaga lume.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock

Foto:Shutterstock

Rezultatul cercetării a început să devină evident când cercetătorii au trecut de pragul de 5.000 de persoane, iar până la sfârșitul cercetării au devenit siguri de existența unor conexiuni, scrie LeadbyStars.

Potrivit cercetării, cemnele zodiacale cu cea mai mare speranță de viață sunt Berbecul, Fecioara, Capricornul, Taurul și Balanța.

Berbecul

Este cel mai „înverșunat” semn din zodiac și nu este o surpriză că se află în fruntea listei logenvității.

Determinarea și tenacitatea lor le permit să învingă majoritatea provocărilor vieții, inclusive să-și pătreze, sau să lupte  pentru sănătatea lor. În medie, bărbații Berbec pot spera să trăiască până la 78 de ani, în timp ce femeile se bucură de un an în plus, până la 79 de ani.

Unul dintre motivele majore pentru care Berbecii au tendința de a trăi mai mult este capacitatea lor de a învinge problemele care provoacă stres. Totuși, un Berbec supus stresului se va confrunta constant cu dureri de cap, insomnie și complicații cardiace. Toate acestea îi pot împiedica să se bucure de o viață lungă.

Fecioara

Fecioarele sunt cele mai sănătoase semne din zodiac, în principal datorită preferinței lor pentru un stil de viață sănătos și organizat.

Odată ce Fecioara simte o mica problemă în corp, se alertează și aleargă la medic. Nu le place să glumească despre corpul lor și le place să rămână în formă. De obicei, este dificil să le ghicim cu exactitate vârsta, deoarece arată întotdeauna mai tineri.

Fecioarele sunt, de asemenea, bune la atenuarea stresului din viața lor. În medie, bărbații Fecioare trăiesc până la 77 de ani, în timp ce femeile trăiesc până la 81 de ani.

Capricornul

Mulți ar putea argumenta că acest semn zodiacal nu ar trebui să fie pe listă din cauza naturii lor muncitoare și a tendinței de a se împinge la limită. Dar este un mod greșit de a-I întelege pe Capricorni.

Eu sunt perfecționiști, le place să exceleze în fiecare fațetă a vieții lor, iar sănătatea face parte dintre preocupările lor. Nu există nicio îndoială că nativii Capricorni vor îmbătrâni mai repede decât alte semne, dar înțeleg, de asemenea, că trebuie să rămână sănătoși pentru a-și atinge obiectivele vieții.

Ei nu ratează controalele spitalicești și respectă cu strictețe instrucțiunile medicilor. Un Capricorn vrea să ajungă în vârful carierei sale; pentru a face asta; știe că trebuie să fie sănătos.

În medie, bărbații Capricorn trăiesc până la 77 de ani, în timp ce femeile Capricorn pot trăi mai mult de 80 de ani.

Pe măsură ce îmbătrânesc, Capricornii ar trebui să fie atenți la articulațiile, sistemul digestiv și problemele tractului biliar.

Taurul

Taurul este primul semn de pământ și părintele zodiacului. Își stabilesc obiective realizabile și sunt capabili să se bucure de lucrurile mărunte din viață. Venus îi guvernează, planeta iubirii și luxului, așa că viața lor este în mare parte lipsită de stres.

Taurii se mândresc cu frumusețea lor naturală și vor face eforturi suplimentare pentru a o menține.

Mai mult, Taurii nu sunt extravaganți. Le place luxul, dar sunt suficient de înțelepți pentru a nu cheltui cu nesăbuință, astfel încât să nu cadă în datorii. Un lucru pe care un Taur va cheltui, totuși, foarte mult este îngrijirea pielii și a corpului.

Taurul este, de asemenea, singurul semn de pe lista noastră în care bărbații au o speranță de viață mai mare decât femeile. Pentru femei, media este de 80 de ani, în timp ce bărbații pot trăi până la 82 de ani.

Cu toate acestea, Taurii ar trebui să fie atenți la obezitate și la complicațiile genito-urinale, deoarece aceste boli sunt comune în cazul lor.

Balanța

Pentru o Balanță, viața bună este totul. Acest semn de aer incitant nu este în competiție cu viața; sunt ființe pașnice care se străduiesc să rămână relaxate indiferent de circumstanță.

Balanțe au, de asemenea, o reputație bună pentru frumusețea lor și vor face orice pentru a o menține. Aceasta include cumpărarea de produse, chiar și scumpe, pentru a avea grijă de ei înșiși.

Această iubire de sine și nevoia de a fi iubiți de alții îi împinge, de asemenea, să ia decizii sănătoase de viață. Balanța este un alt semn care face dificilă ghicirea vârstei, deoarece arată mereu tineri.

Statistic, au cea mai scurtă speranță de viață din lista noastră; bărbații lor trăiesc în medie până la 73 de ani, în timp ce femeile trăiesc până la 77 de ani.

Cu toate acestea, sunt puternici și hotărâți, iar dacă pot evita vremea rece, nu ar trebui să aibă nicio problemă să treacă de 80 de ani.

Vezi și Ai peste 40 de ani! Ar trebui să faci aceste analize!